MiVo 1.0 - calcul clasamente competiții

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Costel GABAR
Puncte: 0

MiVo 1.0 - calcul clasamente competiții

Mesaj de Costel GABAR »

Fir întins tuturor pasionaților de mustăcioși :D
Revin după câțiva ani pe acest forum pentru a vă oferi ultima mea "joacă" cu Excelul.
Față de macheta anterioară am evoluat în modul de abordare și cei care sunt familiarizați cu ce am încercat înainte vor observa diferențele calitative.
Fără a lungi introducerea, vă prezint macheta MiVo 1.0
Limitări
- maxim 100 concurenți împărțiți pe 5 sectoare
- maxim 20 standuri pe sector
- maxim 100 capturi de concurent
- 3 tipuri de concurs: cantitate; calitate; cantitate-calitate
Facilități
- număr standuri diferite pe fiecare sector
- prag calitate diferit pentru fiecare sector
- posibilitate stabilire dacă atingerea pragului condiționează punctarea în clasament sau nu
- criterii de departajare conforme cu standardele stabilite oficial prin regulamentul FIPSed (pe fiecare tip de concurs acestea sunt detaliate in foaia de clasament)
- informații statistice detaliate ale concursului, adiacente clasamentului
- introducere date din fișele de capturi direct în aplicație, in fișe individuale ale concurenților, apelate prin dublu-click pe iconiță direct din clasament

Imagine
Imagine

Las celor interesați "plăcerea" de a descoperi și alte aspecte ale machetei. Sper să ajute pe cei interesați, care de cele mai multe ori au machete personalizate pentru fiecare tip de concurs. Prin această machetă mi-am propus să schimb această paradigmă și să avem toate datele grupate intr-o singură machetă.

P.S. Fișierul atașat este arhivat. Se va dezarhiva pentru obținere machetă. Macheta folosește macro-comenzi, limbaj VBA. De aceea e posibil ca fișierul să fie detectat ca fiind "suspect" de către Windows sau Office și blocat la editare. Am pus instrucțiuni de activare în pagina de lansare a machetei.
Fişiere ataşate
MiVo 1.0.7z
(189.56 KiB) Descărcat 1 dată

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”