Căutarea a găsit 5 rezultate

de guvi
Lun Sep 03, 2018 11:05
Forum: Comentarii Echipament Crap
Subiect: Spigot iesit din segment
Răspunsuri: 6
Vizualizări: 1778

Re: Spigot iesit din segment

Gata, l-am tinut o jumatate de ora in acetona si s-a curatat perfect, intra in segment foarte usor si nu are joc.Mersi de idee. O sa iau Bison Epoxy d'asta, pare ok. https://www.dedeman.ro/ro/adeziv-bicomponent-universal-bison-epoxy-intarire-rapida-transparent-24-ml/p/5000146 Acum m-am documentat si...
de guvi
Dum Sep 02, 2018 12:19

Re: Spigot iesit din segment

Okuma Epix v2 din 3 bucati.
de guvi
Dum Sep 02, 2018 9:27

Spigot iesit din segment

Am tinut ieri lanseta in soare mult si s-a blocat spigotul. Cand am fortat-o ca sa le demufez a iesit spigotul din partea unde era lipit. Am reusit acasa sa-l scot si din partea cealalta cu WD 40. Lipiciul ala vechi de pe sipgot nu se curata cu acetona, ma gandesc sa-l curat cu un smirghel fin si ap...
de guvi
Joi Mai 26, 2016 19:44
Subiect: Okuma Epix v2
Răspunsuri: 5
Vizualizări: 1321

Re: Okuma Epix v2

M-am gandit si eu ca poate fi de la lac desi n-am vazut vazut nici o crapatura vizibila. Daca si Gaboitza are aceiasi problema cu epixul poate e lacul prost, invechit, cine stie cand au fost fabricate. @Andrei91, trosnesc cand lansezi asa ca un bat uscat pe care il indoi..trosc! Trust me, e ultimul ...
de guvi
Joi Mai 26, 2016 15:59
Subiect: Okuma Epix v2
Răspunsuri: 5
Vizualizări: 1321

Okuma Epix v2

Salutare, Mi-am achizitionat 3 lansete Okuma Epix V2, 3.90 din 3 bucati si niste mulinete Shimano Aerelex 7000. Toate bune si frumoase doar ca lansetele trosnesc la lansare. Ultima oara cand am fost la pescuit am observat problema asta la doua lansete, una era ok. Am incercat sa lansez un momitor cu...

Mergeți la căutare avansată