Căutarea a găsit 5 rezultate

de Suteu
Mie Apr 04, 2018 11:07
Forum: Concursuri de Pescuit
Subiect: SIBIU CASTING CUP - Editia IV - 31 Martie - 01 Aprilie 2018
Răspunsuri: 117
Vizualizări: 21739

Re: SIBIU CASTING CUP - Editia IV - 31 Martie - 01 Aprilie

Este ciudat totusi ca aduci in discutie situatia in care eu am renuntat a castingul de la Sibiu si apoi m'am intors,putin curaj din partea ta,stii bine cine mi'a sugerat sa revin,si el mi'a sugerat sa iti cer scuze ca doar asa ma bagi inapoi in lista. De ce sunt singurul care a dat feed back ? Pt ca...
de Suteu
Mie Apr 04, 2018 10:44

Eu nu improsc in evenimentul tau,eu am relatat doar cele intamplate din punctul meu de vedere,cat despre cerut scuze si bla bla dupa ce am renuntat eu sa mai vin la concurs si cum am revenit eu la concurs stii bine,si ar fi bine sa o lasam asa.....si legat de organizare nu vreau sa iti trimit mesaje...
de Suteu
Mar Apr 03, 2018 22:20

Am observat ca au trecut deja 2 zile si nimeni nu a dat nici un feed back legat de castingul de la Sibiu din acest an,asa ca am sa ofer eu un feed back personal de ce s'a intamplat in acest an la Casting Sibiu. O sa incep prin a spune ca am avut o placere deosebita sa ii vad la munca pe cei mai buni...
de Suteu
Joi Ian 11, 2018 22:42
Subiect: Balta Greaca Cercani - INTERDICTIE pe forum la competitii!
Răspunsuri: 35
Vizualizări: 10056

Re: Balta Greaca Cercani - INTERDICTIE pe forum la competiti

Adevarul este ca acest subiect nu face cinste pescuitului românesc.. Discuția asta nici nu trebuia sa ajunga aici,nu face cinste nici acestui site nu face cinste nici persoanelor implicate în acest subiect,daca acel om nu își achită această datorie are vreun motiv,deoarece ar fi incredibil sa te inj...
de Suteu
Dum Mar 26, 2017 20:16
Forum: Comentarii Echipament Crap
Subiect: YUKI AMG
Răspunsuri: 3
Vizualizări: 1269

YUKI AMG

Buna seara.As dori daca se poate sa imi dati niste informatii legate de mulineta YUKI AMG,si as prefera sa o faca cei care folosesc asa ceva sau cei care au magazine de pescuit si vand asa ceva. Am in posesie una,primita ca sa o vad , si imi place foarte mult,dar nu prea stiu mare lucru despre parte...

Mergeți la căutare avansată