THL scrie:GClaudiu scrie:Cine-i sefu` vostru ? Voiculescu ? Who ? 20min de emisiune ? Pai ... sa va bage si pe voi in grila cu mai mult timp, macar 30min , nu 30min - 15 min reclame = 15 emisiune, a tinut duminca PUB 15min , poate si mai bine,

Tu chiar crezi ca Voiculescu sta sa hotarasca treburi de genul asta, cate minute are o emisiune ca "Mincinosii"?
Noi suntem productie independenta, PLATIM ca sa fim difuzati de Antena 2, nu suntem salariatii postului. Abia incropim un buget sa face emisiunea de la o luna la alta, de unde naiba bani pentru o emisie de o ora? Ar fi frumos, ne-ar placea si noua, dar pe saracia asta bine ca mai traim si asha!
Stiu ca Voiculescu e doar patronu`, dar era o ironie,ar trebui sa se uite si el la emisiune,sa vada cat de reusita este..
Ar trebui sa va dea bani ei (la cati butoneaza "inainte - inapoi " in timpul reclamelor), cred ca faceti audienta, la ce emisiune interesanta aveti , bine ca promoveaza toate scursurile societatii (bine, nu este el de vina, el vrea doar profit ). Dar asa-i in Romania .
Sper sa gasiti sponsori din ce in ce mai multi, ca sa puteti face o emisiune mai lunga, poate se uita cineva pe grila de audiente si o sa vada ...
Good Luck ! (si sper ca nu v-am suparat cu postul meu dinaintea acestuia)