ARHIVA EMISIUNII "MINCINOSII" PE WWW.ANTENA2.TV

Moderator: THL

Încuiat
Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ARHIVA EMISIUNII "MINCINOSII" PE WWW.ANTENA2.TV

Mesaj de Albert »

THL scrie:Zât!
Iar vorbesti cu telespectatorii? Sau poate cu oamenii tai...
Doooomnu' producator(lol), reformuleaza , ce naiba, aici esti pe-un formu serios unde se respecta regulile(lol) si unde bunul simt ar trebui sa fie prezent in orice discutie.

Later edit
Da, ai dreptate..esti pe topicul tau..destrabaleaza-te :lol:

THL

Mesaj de THL »

Albert scrie:Iar vorbesti cu telespectatorii? Sau poate cu oamenii tai...Doooomnu' producator(lol), reformuleaza , ce naiba, aici esti pe-un formu serios unde se respecta regulile(lol) si unde bunul simt ar trebui sa fie prezent in orice discutie. Da, ai dreptate..esti pe topicul tau..destrabaleaza-te :lol:
Abia acum vorbesc si pe intelesul tau, deci... ramane cum am stabilit! Sau mai bine... salutari de la Andone!

THL

Mesaj de THL »

Sacalaia, lacul stiucilor de un metru

http://mincinosii.ro/index.php?option=c ... e-un-metru
Lacul Sacalaia - Andrei Mustea_2.jpg
Lacul Sacalaia - Andrei Mustea_2.jpg (155.4 KiB) Vizualizat de 2509 ori

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Salutari,

In perioada asta rece ma gandesc ca ar fi util sa faceti ceva de genul atelier, unde sa fie invitati pescari cu experienta si cu rezultate interne bune si sa ne dea si noua din experienta lor. Cat despre subiectele tratate pot fi abordate foarte multe:

- pescuitul plantat > unde se nadeste > cantitati de nada > mod de prezentare ( pat de nada sau nada raspandita pe o arie mai mare) > nadirea in functie de anotimp > citirea unui sonar sau interpretarea lui >
- riguri > cum se fac > unde pot fi folosite ( pe ce substrat ) > momeala folosita pentru fiecare >
- nada ieftina si buna > preparare de porumb pentru nadit >
- fabricarea de boiliesuri > tehnici de preparare > ingrediente ieftine si bune >
- experiente pe diferite lacuri > aflarea despre noi locuri de pescuit > tactici folosite pe diferite balti

Am venit cu niste idei care mi-ar placea sa le vad pe tv, poate pentru noi care deja am descoperit pescuitul nu mai sunt lucruri neaparat noi, dar stau si ma gandesc la cei din orasele mici care acum au aflat de firul de par si de boilies ( ma refer la pescarii vechi) cred ca ar fi interesante.

Nu vreau sa fiu luat in nume de rau, doar imi dau si eu cu parerea
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

THL

Mesaj de THL »

nit_matias scrie:Salutari,

In perioada asta rece ma gandesc ca ar fi util sa faceti ceva de genul atelier, unde sa fie invitati pescari cu experienta si cu rezultate interne bune si sa ne dea si noua din experienta lor. Cat despre subiectele tratate pot fi abordate foarte multe:

- pescuitul plantat > unde se nadeste > cantitati de nada > mod de prezentare ( pat de nada sau nada raspandita pe o arie mai mare) > nadirea in functie de anotimp > citirea unui sonar sau interpretarea lui >
- riguri > cum se fac > unde pot fi folosite ( pe ce substrat ) > momeala folosita pentru fiecare >
- nada ieftina si buna > preparare de porumb pentru nadit >
- fabricarea de boiliesuri > tehnici de preparare > ingrediente ieftine si bune >
- experiente pe diferite lacuri > aflarea despre noi locuri de pescuit > tactici folosite pe diferite balti

Am venit cu niste idei care mi-ar placea sa le vad pe tv, poate pentru noi care deja am descoperit pescuitul nu mai sunt lucruri neaparat noi, dar stau si ma gandesc la cei din orasele mici care acum au aflat de firul de par si de boilies ( ma refer la pescarii vechi) cred ca ar fi interesante.

Nu vreau sa fiu luat in nume de rau, doar imi dau si eu cu parerea
Super-sfaturi! Multumim pentru ele, chiar ne gandeam sa incepem cateva ateliere, dar am zis sa mai filmam cateva partide pana cand mai tine vremea cu noi. Cum s-a facut frig, ne retragem la adapost si pregatim mosmoande. Inca o data merci pentru idei si te asteptam si pe forumul nostru!

THL

Mesaj de THL »

Emisiunea "Mincinosii" din 25 decembrie este pe site. Sumar:
1. "Ciortaniada" de Craciun cu Vladut Mateianu si Costin Popescu

http://mincinosii.ro/index.php?option=c ... mbrie-2011

THL

Mesaj de THL »

nit_matias scrie:Salutari, In perioada asta rece ma gandesc ca ar fi util sa faceti ceva de genul atelier, unde sa fie invitati pescari cu experienta si cu rezultate interne bune si sa ne dea si noua din experienta lor. Cat despre subiectele tratate pot fi abordate foarte multe...
Pentru emisiunea din 1 ianuarie am pregatit si atelier, precum sugerai! Cine are putere sa se trezeasca va putea vedea:
1. Prezentare mulinete si naditoare pentru feeder cu Radu Dascalescu
2. Montura pentru apa rece cu libelule sintetice pe firul de par realizata de "Coco" Popescu
3. Recital de crapi la Pleasa cu Vasilica Baboierul in rol de prim-solist
Pescuit 9 decembrie_159.jpg
Pescuit 9 decembrie_159.jpg (211.2 KiB) Vizualizat de 3595 ori

THL

Mesaj de THL »

40 kg pe Rainbow Lake!

http://www.mincinosii.ro/index.php?opti ... inbow-lake
Rainbow_Ben_Cooper - 2.jpg
Rainbow_Ben_Cooper - 2.jpg (119.31 KiB) Vizualizat de 3553 ori

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

:!: ciortani de astia avem pe toate gropile din tara nu trebuie sa mergem in franta sau .... in alta parte. doar acrotim pestele si poate ajunge la astfel de dimensiuni in 2-3 ani. nu? :lol: :lol: :lol:
mai trebuie sa treaca muuuuuuuulta vreme sa vedem asa ceva si la noi. poate la sarulesti gasim ceva asemenator. :?:

THL

Mesaj de THL »

Noiembrie de vis!

http://mincinosii.ro/index.php?option=c ... rie-de-vis
Emilian Opincariu - stiuca.jpg
Emilian Opincariu - stiuca.jpg (147.55 KiB) Vizualizat de 3464 ori

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “"MINCINOSII"”