Moderator: Victoras Petcu
"cred ca victoras ar trebui sa puna paznicii sa mai verifice monturile particularilor"dani dan scrie:problema cea mai mare e cine vinde mizeriile alea.le gasesti in majoritatea magazinelor de pescuit (de cartier) care le cumpara la rindul lor din dragonul rosu,niro s.a.
particularul care pescuieste cu ea nu stie ca e nociva,dar,e incapabil sa-si faca o montura corecta,asa ca foloseste ce gaseste.
cred ca victoras ar trebui sa puna paznicii sa mai verifice monturile particularilor,ca oricum stau in carca ta toata ziua,macar sa vada si ei cu ce dai
Nea Cornele iti jur ca asa a fost.Cred ca mai are o poza cu ,,fapta"cornelserbu scrie:claudiu, asta e de baronul munchausen, nu de gabi sandu![]()
![]()
![]()
![]()
Povesti adevarate cu un biban si o stiuca luati simultan la un blinker se mai gasesc, la crap/ciortan este de studiat...cornelserbu scrie:claudiu, asta e de baronul munchausen, nu de gabi sandu![]()
![]()
![]()
![]()
victoras,nu am zis-o din rautate,dar e pacat sa vezi pesti chinuiti cind toate astea s-ar putea evita cu doar putina atentiepetcuvictor scrie:"cred ca victoras ar trebui sa puna paznicii sa mai verifice monturile particularilor"dani dan scrie:problema cea mai mare e cine vinde mizeriile alea.le gasesti in majoritatea magazinelor de pescuit (de cartier) care le cumpara la rindul lor din dragonul rosu,niro s.a.
particularul care pescuieste cu ea nu stie ca e nociva,dar,e incapabil sa-si faca o montura corecta,asa ca foloseste ce gaseste.
cred ca victoras ar trebui sa puna paznicii sa mai verifice monturile particularilor,ca oricum stau in carca ta toata ziua,macar sa vada si ei cu ce dai
Dane, eu le atrag mereu atentia paznicilor sa fie foarte atenti la monturile pescarilor, mai ales cind pescarul scoate captura pe mal !!!
"ca oricum stau in carca ta toata ziua"
Pe malul pe care se pescuieste sint doi paznici care cintareste pestele capturat,pentru cei cu retinere,care au grije ca pestele sa nu fie retinut prea mult pe mal si sa fie eliberat cit mai repede pentru cei C&R, etc !!! Nu stiu ce te supara la acesti doi paznici ("stau in carca ta"),pentru ca restul paznicilor care le transmit celor doi paznici ce se intimpla pe balta sint pe malul opus!!!