Moderator: Victoras Petcu
Pai nu e nicio problema, dar de ce nu o faceti direct, fara chestii de genul "INTREBARE". Puneti direct, "CEA MAI TARE BALTA CU N PESTI DE PESTE 30 KG". Nu vad nimic rau in asta. Pana la urma platiti niste bani pe Crapmania pentru a va promova balta. Legat de MV2, intr-adevar e de admirat ceea ce faceti acolo, multi dintre noi am inceput pescuitul acolo, iar in ultimi 2-3 ani balta a crescut foarte mult dpdv al capturilor. Cu siguranta este cel mai tare carpodrom din tara.Victoras Petcu scrie:In urma discutiilor pe care le-am avut cu George s-a ajuns la concluzia ca din poze se pare ca cei doi crapi, sunt doi crapi diferiti, dar nu poate sa se pronunte exact pentru ca nu sunt pozele foarte clare !!!
Trebuia sa mai las acele postari daca parerea lui George.........?
Daca ar fi o reclama mascata, care ar fi problema ?
nit_matias scrie:Pai nu e nicio problema, dar de ce nu o faceti direct, fara chestii de genul "INTREBARE". Puneti direct, "CEA MAI TARE BALTA CU N PESTI DE PESTE 30 KG". Nu vad nimic rau in asta. Pana la urma platiti niste bani pe Crapmania pentru a va promova balta. Legat de MV2, intr-adevar e de admirat ceea ce faceti acolo, multi dintre noi am inceput pescuitul acolo, iar in ultimi 2-3 ani balta a crescut foarte mult dpdv al capturilor. Cu siguranta este cel mai tare carpodrom din tara.Victoras Petcu scrie:In urma discutiilor pe care le-am avut cu George s-a ajuns la concluzia ca din poze se pare ca cei doi crapi, sunt doi crapi diferiti, dar nu poate sa se pronunte exact pentru ca nu sunt pozele foarte clare !!!
Trebuia sa mai las acele postari daca parerea lui George.........?
Daca ar fi o reclama mascata, care ar fi problema ?