Moderator: Victoras Petcu
Si eu sunt gras boss da crapul ala tot 7 kg are oricat vrei tu sa te umpli de glorie si de reduceri de pret la bilele pe care tot le scoti inaintare.Ai cantar in livre sau nu sti ce ai daca esti incepator cum zici?Te saluta fratele taumihaigrasu scrie:Maresc miza. Dau greutatea mea in Boiles.
Laso moarta ca te afunzi mai rau bosulemihaigrasu scrie:Acum sa vad cine.i spune ciortan si astuia. atasez 2 poze una facuta de la aceesi distanta cu ciortanul de 20.3. si una facuta asa cum va place voua cu zoom mult. plus cantar.
"Boss", probabil tu esti doar gras. Mihai are aproape 150 kg si nu e grascata grasu scrie: Si eu sunt gras boss da crapul ala tot 7 kg are oricat vrei tu sa te umpli de glorie si de reduceri de pret la bilele pe care tot le scoti inaintare.Ai cantar in livre sau nu sti ce ai daca esti incepator cum zici?Te saluta fratele tau
Pe forum toți ne putem crede speciali, intelectuali de avangardă plictisiți de Tour de L' Ile și buricul Universului.mihaigrasu scrie: Daca dai o cautare pe google ft posibil sa gasesti destule.informatii.
Pai numai la Magnum am prins. Dar si la 2 de 20 a mers.petre iulian scrie:-------cristibz scrie:Asa este, o partida de vis cum nu am mai avut de mult . Am fost impreuna cu vechiul meu amic Marian Vecinul de sambata pana duminica pe pontoanele 3 si 4. Pestele a raspuns mult mai bine decat ma asteptam, mai ales ca pescuiam pe P4, un ponton pe care n-am mai fost si despre lumea spunea ca "nu mai e cea fost". Nu i-am numarat dar cred ca au fost peste 20 de bucati din care cei mai mari au avut 21.5, 20.16, 19.8, 18.9 kg. Marinica a "bubuit" si el un 20.400 si inca cativa apropiati ca marime. Ce poti sa-ti doresti mai mult? O balta superba, pe care noi mergem de multi ani si care ne ofera partide din ce in ce mai placute.arsinel scrie:Am niste prieteni de aseara la P3 si P4.
P4= 1×20+, 1×21+, 2×19+, 2×16+, 3×15+..... restul ciortani 9-12kg
P3 =1×20+, 2×15+ .....
Din ce stiu pana acum
ANUL ASTA cred ca media pestilor 20+ prinsi pe Moara este de 5 pe saptamana!!!
Bravo Victoras pentru tot ce ai realizat si mai asteptam o populare cu vreo 30 de bucati 18+!
De anul asta Moara Vlasiei 2 a dat Game Over la restul!
Felicitari Domnule Petcu, tineti-o tot asa , ca are dreptate Arsinel cu game over-ul.
PS. Nu reusesc sa pun pozele alea in pozitie normala, poate ma ajuta cineva
Ai `uitat sa specifici ca ai prins si nadit la boilies de 24 Magnum![]()
Felicitari ... eu nu am reusit sa trec de +20 kg pana acum
Ma gandesc sa fac si eu o rezervare de 72 ore sa `trag de dulapi !!