PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
mihaigrasu

Re: PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Mesaj de mihaigrasu »

Acum sa vad cine.i spune ciortan si astuia. atasez 2 poze una facuta de la aceesi distanta cu ciortanul de 20.3. si una facuta asa cum va place voua cu zoom mult. plus cantar.
Fişiere ataşate
Cantar
Cantar
20170830_221417_crop_221x401.jpg (36.64 KiB) Vizualizat de 1304 ori
Fara zoom.
Fara zoom.
farq zoom.jpg (165.94 KiB) Vizualizat de 1304 ori
Cu zoom.
Cu zoom.
20170830_221931-1612x1209-644x483.jpg (60.92 KiB) Vizualizat de 1304 ori

mihaigrasu

Mesaj de mihaigrasu »

Din pacate nu ai nimerit nici inaltimea nici greutatea.

cata grasu

Mesaj de cata grasu »

mihaigrasu scrie:Maresc miza. Dau greutatea mea in Boiles.
Si eu sunt gras boss da crapul ala tot 7 kg are oricat vrei tu sa te umpli de glorie si de reduceri de pret la bilele pe care tot le scoti inaintare.Ai cantar in livre sau nu sti ce ai daca esti incepator cum zici?Te saluta fratele tau
SREVNI ETSETIC !

cata grasu

Mesaj de cata grasu »

mihaigrasu scrie:Acum sa vad cine.i spune ciortan si astuia. atasez 2 poze una facuta de la aceesi distanta cu ciortanul de 20.3. si una facuta asa cum va place voua cu zoom mult. plus cantar.
Laso moarta ca te afunzi mai rau bosule
SREVNI ETSETIC !

pharaoh
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de pharaoh »

cata grasu scrie: Si eu sunt gras boss da crapul ala tot 7 kg are oricat vrei tu sa te umpli de glorie si de reduceri de pret la bilele pe care tot le scoti inaintare.Ai cantar in livre sau nu sti ce ai daca esti incepator cum zici?Te saluta fratele tau
"Boss", probabil tu esti doar gras. Mihai are aproape 150 kg si nu e gras :)
Marius Sârbu

mihaigrasu

Mesaj de mihaigrasu »

Grasu este numele.nu porecla. Daca dai o cautare pe google ft posibil sa gasesti destule.informatii.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

mihaigrasu scrie: Daca dai o cautare pe google ft posibil sa gasesti destule.informatii.
Pe forum toți ne putem crede speciali, intelectuali de avangardă plictisiți de Tour de L' Ile și buricul Universului.

Viața ne pune de cele mai multe ori unde ne e locul. Ajuge un interviu de angajare pentru a vedea cum cramponarea in propria în propria lume "nu tine"
când ne dorim împliniri în lumea largă.
Baftă!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

mihaigrasu

Mesaj de mihaigrasu »

Da corect. In fata calculatorului toti avem ceva de comentat. Doar ca nici unu nu stie nici cat negru de sub unghie deapre celalalt. Este o partida de pescuit cu o captura reala pt mine si fictiva pentru restu. Putin conteaza pt mine. Nu imi castig existenta din pescuit. Boilesul il cumpar la pretul de magazin. Doar ca oamenii care il produc fac o treaba excelenta si cu el se prinde.Nu sunt singuru care foloseste si prinde.La fel si cel cqre detine balta. Are grija ca in ea sa se gaseasca si exemplare ca cele doua pe care le pot prinde si amatori ca mine.Cat despre interviu de angajare nu e cazul. In momentul de fata in firma mea eu decid cine este angajat sau nu.

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Pe Moara prinde cam orice bile, important e sa nadesti mai mult. Ce imi place mie cand se merge pe moara pentru testarea bilelor, ca e imposibil sa nu prinzi.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

cristibz

Mesaj de cristibz »

petre iulian scrie:
cristibz scrie:
arsinel scrie:Am niste prieteni de aseara la P3 si P4.
P4= 1×20+, 1×21+, 2×19+, 2×16+, 3×15+..... restul ciortani 9-12kg
P3 =1×20+, 2×15+ .....
Din ce stiu pana acum

ANUL ASTA cred ca media pestilor 20+ prinsi pe Moara este de 5 pe saptamana!!!
Bravo Victoras pentru tot ce ai realizat si mai asteptam o populare cu vreo 30 de bucati 18+!
De anul asta Moara Vlasiei 2 a dat Game Over la restul!
Asa este, o partida de vis cum nu am mai avut de mult . Am fost impreuna cu vechiul meu amic Marian Vecinul de sambata pana duminica pe pontoanele 3 si 4. Pestele a raspuns mult mai bine decat ma asteptam, mai ales ca pescuiam pe P4, un ponton pe care n-am mai fost si despre lumea spunea ca "nu mai e cea fost". Nu i-am numarat dar cred ca au fost peste 20 de bucati din care cei mai mari au avut 21.5, 20.16, 19.8, 18.9 kg. Marinica a "bubuit" si el un 20.400 si inca cativa apropiati ca marime. Ce poti sa-ti doresti mai mult? O balta superba, pe care noi mergem de multi ani si care ne ofera partide din ce in ce mai placute.
Felicitari Domnule Petcu, tineti-o tot asa , ca are dreptate Arsinel cu game over-ul.
PS. Nu reusesc sa pun pozele alea in pozitie normala, poate ma ajuta cineva
-------

Ai `uitat sa specifici ca ai prins si nadit la boilies de 24 Magnum :wink: :wink: Felicitari ... eu nu am reusit sa trec de +20 kg pana acum :oops: Ma gandesc sa fac si eu o rezervare de 72 ore sa `trag de dulapi !!
Pai numai la Magnum am prins. Dar si la 2 de 20 a mers.
Oricum numai cu magnum pescuiesc, doar stii.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”