Va salut.
Pentru ultima partida de pescuit la crap pe 2010 am ales cu incredere Moara Vlasiei 2,datorita densitatii foarte bune de peste si datorita iluminatului generos pe timp de noapte.
Am pescuit impreuna cu partenerul meu, Adi "MO" Butucea, pe doua din locurile din dreptul digului de beton de pe malul opus,pentru 24 de ore ,cach & relase,luni 22 - marti 23 noe. si am fost,spre surprinderea si bucuria noastra,singuri pe balta pentru mai bine de 16 ore.
Crapul a cooperat frumos,desi vremea nu a fost foarte prietenoasa(am avut ploaie marunta si 10-12 grade toata noaptea) cu intervale scurte de trasaturi la mai multe lansete urmate de intervale mai lungi fara nici un "bip".Am pescuit cu snowman bfm 10 mm cu pop-up fruty plum 10 mm,imbracate in pasta solubila monster squid,varianta care a produs si cele mai multe trasaturi dar si cei mai mari pesti si am mai folosit bile robin red de 15 mm de la dynamite si solubile monster squid de 16 mm.In total am prins 100,8 kg iar partenerul meu a totalizat 118,6 kg,cu o medie intre 4,5 - 5.5 kg,cei mai mari fiind de 8,8 si 8,9 kg.
O partida de sfarsit de sezon reusita,cu multe momente amuzante ,cu cazaturi,carlige taiate cu patentul(partenerul se agatase...

),cateva guri de whisky si suficient de multi pesti frumosi si sanatosi.
Multumim si noi, d-le Petcu ,pentru bucuria de a pescui pe o asemenea balta.
Mihaiescu - Butucea