buna seara.
Sa mai completez si eu putin aceasta ultima partida de pescuit pe 2012.
Cum a spus si Arsinel,dupa o crunta dezamagire legata de Delta Dunarii,am hotarat ca aceasta sa nu fie iesirea finala din acest an.Astfel am decis sa o "dam"pe ultima in lacul MV2.
Inarmati cu vointa si cu gandul de ,citez din vorbele noastre:"a prinde macar 2 baboi de caciula",mergem duminica la finalul concursului "Revansa Cupa Iernii",pentru a vedea cum se prezinta situatia pe lac.
De la bun inceput am dorit sa rezervam locurile 2,3 sau 4,care la Cupa Iernii au prins foarte bine.Ajungem pe lac duminica si colegii nostrii de club,mai experimentati,care participau la concurs,ne-au dezamagit din start,spunandu-ne mai ales,Iulian Petre,sa stam acasa, "sa mergem la un film"de banii aia.
Noi incercam sa nu ne dam batuti si facem "rost"de cele trebuincioase pentru partida ce avea sa inceapa ieri undeva pe la ora 16:00 si care sa terminat astazi la ora 16:00.
"Mosmoandele"se pare acum privind la rece partida si-au facut treaba chiar foarte neasteptat,iar spre bucuria noastra maxima,vorbele ca "stati acasa"..."veniti degeaba"..se pare ca nu au avut valoare.
Imi place sa numesc aceasta iesire si partida de pescuit,ultima pe 2012,
"Regele si regina anului 2012",deoarece astazi am reusit performanta sa imi bat propriul record la crap,si nu o data ,ba chiar de 2 ori,in aceasta partida,bineinteles fara sa ma fii gandit vreodata la asa ceva cand am plecat de acasa.
"Regele" in greutate de 11.1kg a intrecut vechiul record de 10,00kg,iar apoi el insusi a fost intrecut de "Regina",la nici 30 de minute de la aparitia lui,avand undeva la 12.2kg.
Pana atunci mai prinsesem cativa crapi,tot "imbracati"..nu mai mici de 5-6 kg.
Cand am vazut ce capturi am,deja nimic nu mai conta,eram super multumit de partida de pescuit,de faptul ca prindeam in ciuda zilelor din calendar si a starii vremii.
Si Arsinel era incet dar singur ,"batraneste"pus pe treaba,scotea si el din apele reci ca gheata,crapi nu mai mici de 5-6 kg,si urcand pana la o maxima de 10kg.
Amandoi deja ne uitam unul la altul si nu ne venea sa credem ca prindem asa bine ,repet pentru data din calendar,ca avem trasaturi la monturile folosite(nu am dat niciodata pana azi cu 2 pop-up-uri de 8mm pe firul de par),in care la mine mai ales a lipsit bila din majoritatea capturilor puse pe saltea,si mai ales ne-a distrat maxim faptul ca am avut "inchiriat"azi noapte tot lacul mv2(am fost singuri pe balta,de la ora aprox 19:00-pana azi dimineata la 6,6:30cand au venit cateva masini).
Ca sa inchei ,a fost o super partida de pescuit,neasteptata,cu rezultate ,pentru amandoi,foarte notabile(mai ales la mine).Cantitatea de peste totala prinsa si scoasa pe saltea a fost undeva pe la 188kg(eu 88kg,Arsinel 108kg),avand bineinteles si cateva rateuri,unul de mentionat la mine la una din lansete,am avut un "run",cu baitrunnerul neactivat,din pacate fortat in drill si ...dus...
Multumim lacului MV2 pentru aceasta ultima partida din 2012,pentru rezultatele obtinute si FELICITARI Dl Petcu pentru ceea ce ati facut pe aceasta amenajare(m-ati "ajutat" sa imi dobor recordul personal,cand ,nici nu imi trecea prin cap asa ceva,spre sfarsitul lunii noiembrie!!).
Nu in ultimul rand vreau sa multumesc mult,mult de tot colegilor de club care ne-au ajutat cu nada,in lipsa careia,nu am fii facut nimic.
In poza nr 2 de la Arsinel--REGELE si REGINA...restul e can-can!!