PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
alinteodor79
Puncte: 0

Re: PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Mesaj de alinteodor79 »

claudiue scrie:Pe ponton 7 tocmai s-a prins o salonta superba - 13.750 kg -
Aceasta a fost prinsa la un nou mix de boiles special creat pentru peste mare. Acest mix se afla momentan in teste. 8)

P.S. Sper sa nu mi se stearga si aceasta postare :mrgreen:
un mic comentariu pt administratie- legat de obligativitatea folosirii saltelei tip cradlle pe ponton- taxa de inchiriere ar trebui platita o singura data, la fel ca si taxa de ponton. am platit 20 ron joi dimineata si in inca 20 ron joi seara.
p.s.Claudiu, mixul e in teste de anul trecut :D

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Problema s-a rezolvat, asa ca de acum inainte taxa pentru inchirierea saltelei " tip cradlle " va fi achitata o singura data, atit pentru 12 ore, cit si pentru 24 ore, 36ore sau 48 ore !
Victoras Petcu

Costi Lunca

Mesaj de Costi Lunca »

Salutare prieteni pescari,am pescuit azi 13 aprilie pe locurile 3 respectiv 4, timpul super,am capturat doi crapi cu greutati cuprinse intre 6 si 8 kg din pacate vantul a contaminat partida decisiv in sensul ca mustaciosii nu au vrut sa colaboreze cu decisiv cu monturile noastre.O sa revenim cu placere saptamana viitoare.
Fir intins!!!
Nume utilizator schimbat din costi-2001

Roman Eugen

Mesaj de Roman Eugen »

O braila mica intre 4 prieteni pe locurile 1-4 de sambata 13.04 ora 18:00, pana duminica 14.04 ora 14:00 s-a soldat cu capturarea si bineinteles eliberarea a peste 300 kg de crap. Una din cele mai frumoase partide de pescuit din ultimii 2 ani, alaturi de 3 prieteni deosebiti, pe o vreme excelenta si o balta superba. Sa ne traiesti Victoras ca tot a fost ziua ta si multumim pentru gazduire !

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Multumesc Eugen pentru urare si iti doresc tot binele din lume !

"multumim pentru gazduire"

Oricind cu mare placere !
Victoras Petcu

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Joi 18 Aprilie Universul Pescarului a facut un scurt antrenament de 8 ore pe minunata balta MV2.
Cei 3 componenti ai echipei au pescuit pe pontoanele 4 -6 - 7 si au testat nada si momeala cu prezentare rapida pentru partide scurte .
S-a folosit pasta solubile si bile solubile .Rezultatul a fost foarte rapid si remarcabil , de la ora 8 dim pina la orele 15 cei 3 reprezentanti ai echipei au pus pe saltele 37 de bucati crap intre 5,6 si 12,4 kg .Produsele testate au raspuns rapid fara a se NADI in prealabil .Dupa 15-20 min de la prima lanseta aruncata in apa s-a prins si primul crap .Vreau sa mentionez ca pe la orele 10 a inceput un vint puternic care nu s-a oprit deloc pe parcursul partidei si cu toate acestea rezultatele nu au incetat sa apara .S-a pescuit cu momitor pe care s-a pus pasta solubila , iar carligele au fost Korda Kaptor Wide Gape Weed Nr.6. Dupa 2 ore s-a nadit cu aproximativ 1 kg bile solubile pentru a tine pestele aproape.
Multumim frumos domnului Petcu pentru minunata balta pusa la dispozitia pescarilor
Fişiere ataşate
20130418_094419.jpg
20130418_094419.jpg (87.21 KiB) Vizualizat de 1183 ori
20130418_112004.jpg
20130418_112004.jpg (70.78 KiB) Vizualizat de 1183 ori
20130418_102524.jpg
20130418_102524.jpg (65.04 KiB) Vizualizat de 1183 ori

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

" Luni, 15 Aprilie 2013 15:55

Moara si vantul

Calatorului ii sta bine cu drumul iar pescarului pe malul baltii. Sub acest pretext m-am intors pe Moara Vlasiei pentru a doua oara pe anul 2013, fara a tine cont prea mult de prognozele meteo.

Prima partida avuta in penultimul weekend de martie s-a desfasurat in conditii nu tocmai prietenoase, pe timpul noptii, unul dintre cei doi pesti nocturni capturati strecurandu-se in minciog printre cativa fulgi razleti de zapada. Ziua ce a urmat a fost insa total diferita, soarele facandu-si aparitia iar odata cu el si prezentarile (10 la numar) printre care si primul overten pe 2013.

Revenind la partida despre care vreau sa va povestesc, ce a vut loc in weekendul imediat urmator Cupei Primaverii, am rezevat pontonul 1, loc pe care desfasurasem si precedenta partida de pescuit. Cu speranta de a repeta macar acea experienta, la ora 18.45 eram cu betele in balta, am nadit cu solubile home made zona pescuita si m-am pus pe asteptat. Nici nu banuiam ce urma sa se intample!

Dupa aproape jumatate de ora am avut prima trasatura. Abia am apucat sa eliberez pestele cand senzorul unei alte lansete m-a anuntat de o doua trasatura. Am adus pestele pe mal, l-am eliberat si… scenariul s-a repetat pentru a treia oara si cu un al treilea peste. Totul s-a intamplat in mai putin de 10 minute. A urmat o scurta perioada de liniste timp in care am mai nadit cateva maini de bile si am mai povestit cu nea Mihai-paznicul si cu doi baieti ce venisera sa se intereseze de conditiile de pescuit.

La un moment dat pleaca lanseta din dreapta; abia apuc sa pun pestele in minciog cand un "bip" prelung de avertizor ma anunta de o noua trasatura. Intep si tinand cu piciorul coada minciogului care se afla in apa, cu pestele prins, aduc spre mal pestele numarul 5. Ca si cum asta nu era de ajuns, in acest timp pleaca si ultima lanseta din stanga. Ma aflam intr-o situatie hilara, cu doi pesti in dril si cu piciorul tinand minciogul in care se afla al treilea. In cele din urma am apelat la ajutorul lui nea Mihai si toti pestii au ajuns cu bine in salteaua de primire iar apoi in apa. In mai putin de doua ore de la sosirea mea pe balta pusesem pe mal 6 pesti. Nu mari - intre 5-8 kg - dar pentru inceput parea promitator.

In toata aceasta perioada nici nu mi-am dat seama ca vantul a inceput sa bata ca nebunul… deh prognozele se mai si adeveresc uneori.

Am aruncat din nou lansetele in apa si cu greu am mai nadit cu o mana de bile pe fiecare dintre ele, gandindu-ma ce ar putea urma... Am realizat ulterior ca acesta fusese doar inceputul. Dupa inca un peste sarit usor de 7 kg a inceput nebunia. Pana la ora 00.30 am reusit sa mai aduc pe mal inca 5 crapi (9,3 kg, 9,6 kg, 10,2 kg, 10,5 kg, 11,6 kg). Dupa fiecare peste prins cu greu reuseam sa arunc cateva bile pe fiecare lanseta. Pe la ora 1 un "bip" de statie m-a trezit din somn si am fugit spre lansete. Abia cand am am ridicat lanseta de pe rod pod mi-am dat seama ca eu eram pe ponton in bataia vantului doar in tricou. Am strans frana mulinetei si am incercat sa aduc cat mai repede pestele pe mal. In buza pontonului acesta a scapat. Acestea fiind datele problemei am hotarat sa scot betele din balta si sa ma bag la somn.

A doua zi... La ora 6.30 am aruncat din nou betele in apa si dimineata a inceput cum nu se putea mai bine, savurandu-mi cafeaua in compania unui exemplar de 10,3 kg. In timpul zilei pana in jurul orei 14.30 am reusit sa mai aduc pe mal inca 10 pesti intre 5,5 si 9,6 kg. Dupa ora 14.30 pana la 16.00 a fost liniste totala poate si din cauza ca nu mi-am dat seama de faptul ca bateria de la statie se terminase si din cauza vantului era aproape imposibil sa auzi senzorii din cortul "cocotat" pe mal. Totusi, cu satisfactia unei partide reusite deja am inceput sa mai adun din lucruri. Insa Moara se pare ca a pastrat ce era mai frumos pentru final…

La un moment dat, un senzor a scos un "bip" scurt si varful lansetei s-a incoviat putin spre dreapta. Am ridicat lanseta de pe rod pod si am realizat ca pestele era ceva mai "imbracat". Dupa un dril de cateva minute, am reusit sa aduc pe mal o crapoaica plina de icre de 12,1 kg. Au urmat fotografiile de rigoare si eliberarea. La 16.30 m-am apucat sa strang cand la aceeasi lanseta, acelasi scenariu: "bip" scurt si varful lansetei s-a dus spre dreapta. Am pus mana pe tamburul mulinetei care "caraia" nervos si am preluat ostilitatile. Pestele a luat fir ducandu-se mult spre dreapta. L-am adus de cateva ori spre ponton insa de fiecare data o lua din nou la goana spre larg. Dupa un dril de aproape 20 de minute am reusit sa aduc pe mal si ceea ce urma sa reprezinte captura partidei , un crap de 13,5 kg.

Cu regret, intr-un final, a trebuit sa parasesc Moara si sa ma indrept pentru ceea ce urma: o noua saptamana de munca… insa acum aveam bateriile incarcate.

Concluzii/Detalii

Partida de pescuit: o partida mai mult decat reusita cu 25 de pesti prinsi (6 peste 10 kg) impreuna totalizand putin peste 200 de kg.
Vremea: seara pana la un moment dat a fost superba, apoi a inceput sa bata un vant turbat care nu s-a oprit pana la sfarsitul partidei.
Nada si momeala: nada - bile solubile de 22 home made, iar pe momitor o combinatie de groundbaits in care am mai aruncat una-alta iar la calig pop-up sau snowman
Monturi : monturi cu momitor, forfac de 10-12 cm, carlige Solar X wide gape nr. 5 si Fox S2 nr.6
Balta: trageti singuri concluziile.

Fir intins! "

Dragos Mardare
Fişiere ataşate
c53a9eb7f98bd9efe52407712806bfee_M.jpg
c53a9eb7f98bd9efe52407712806bfee_M.jpg (144.67 KiB) Vizualizat de 1117 ori
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Florentin Petre, recital la Moara Vlasiei 2

Dinamovistul Florentin Petre, impreuna cu Prini Adrian, au fost azi la pescuit de crap, pe balta Moara Vlasiei 2. In doar cateva ore cei doi au reusit sa puna pe salteaua de receptie nu mai putin de 17 crapi cu greutati cuprinse intre 5 si 14 kg
Fişiere ataşate
florentin-petre-mv2-azi-2.jpg
florentin-petre-mv2-azi-2.jpg (165.65 KiB) Vizualizat de 620 ori
florentin-petre-mv2-azi.jpg
florentin-petre-mv2-azi.jpg (154.16 KiB) Vizualizat de 620 ori
florentin-petre-mv2-azi-3.jpg
florentin-petre-mv2-azi-3.jpg (127.24 KiB) Vizualizat de 620 ori
florentin-petre-prini-adrian-pescuit-mv2.jpg
florentin-petre-prini-adrian-pescuit-mv2.jpg (147.53 KiB) Vizualizat de 620 ori
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Captura partidei a fost prinsa de Florentin. Un crap oglinda de nu mai putin de 14 kg.
Fişiere ataşate
florentin-petre-record-crap.jpg
florentin-petre-record-crap.jpg (150.26 KiB) Vizualizat de 633 ori
Victoras Petcu

dynamo

Mesaj de dynamo »

Cele 4 minuni ale femeii:se uda fara sa intre in apa,sangereaza fara sa se taie,dau lapte fara sa pasca,si vorbesc fara sa fie intrebate

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”