PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
arsinel
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Mesaj de arsinel »

Vasile.P scrie:Arsinele.... nu l-ai mai luat si pe "fratili"tau sa il mai inveti un pic cum sta treaba cu crapii ?
Nu a putut sa mearga la lectia asta. A devenit unchi.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

florin pocris
pescar de competitie

Mesaj de florin pocris »

arsinel scrie:
Vasile.P scrie:Arsinele.... nu l-ai mai luat si pe "fratili"tau sa il mai inveti un pic cum sta treaba cu crapii ?
Nu a putut sa mearga la lectia asta. A devenit unchi.
ce sa-mi faca mah???
sa ma invete!!!??
stai calm si treci in banca ta!!!Pescare!!!!
am alte prioritati acum...dupa cum ai auzit!!!!

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Victoras Petcu

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Ieri dimineatza pe o ceatza de o taiai cu cutitul imi iau cei 2 particulari celebrii deja Bundy si Gica si impreuna cu un invatacel Bogdan plecau spre MV2 locul unde pestele e pregatit de show! Particularii mei preferati isi aleg sa pescuiasca pe locurile 3 si 4 pe pamant fiecare cu bateria lor de lansete si cu 2 tipuri diferite de boilesuri Gica cu Crab cu Belachan si Bundy cu Crab cu Pruna marca RB Baits. Incep usor timid pe solubile la ac si cu o nadire undeva la 1kg fiecare urmand la cate o ora sa ii mai dea cate o mana de boilesuri. In stanga mai sunt 2 posturi si in dreapta 1 cele mai apropiate bilant 11-10 pt Gica in conditiile in care fiecare scapa cate 2 pesti la mal trebuie sa mai lucrez cu ei pe tema drilului hehe stanga doar 4 pesti si dreapta 3. revin cu poze am stat de la ora 7 la ora 15.

Radu Badica

mircione

Mesaj de mircione »

am urmarit si din fata pc-ului si direct de pe balta fiind mare fan MV2 capturile....incercand sa selectionez pe cat am putut pestii....dar cei de peste 16-17 si chiar 20 nu s-au lasat fotografiati....nici in concursuri, partide scurte ....sau cele de peste 24h...pescari consacrati gen RB cei de la GL etc etc nu amatori ca mine dar nimic...oare unde or sta batraniii de peste 20kg ...ca ar fi ceva pesti chiar sunt curios ...domnule Petcu ne puteti spune cam cati pesti de peste 20 aveti in balta ....si daca a fost cineva care ia scos la pozat fara sa posteze nimic pe forum....aici sau celelalte de specialitate ???
multumesc

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Cam 6 buc bagate anul asta + ce o mai avea balta. A fost prinsa o bucata de 20+ prin 2009 parca.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

mircione

Mesaj de mircione »

da oricum si cei de peste 16-17 care s-au bagat(nu au crescut?) ....anii trecuti plus cei de peste 20 bagati...si aici ma refer la crapi comuni si oglinda....dar mai sunt si teni de peste 17 18...din cate stiu eu ...sau poate ma insel....acesti pesti nu mananca sau si-au dezvoltat inteligenta incat nu se ating de firul de par manaca doar de langa....foarte ciudat ..

Radu Mitrea

Mesaj de Radu Mitrea »

mircione scrie:da oricum si cei de peste 16-17 care s-au bagat(nu au crescut?) ....anii trecuti plus cei de peste 20 bagati...si aici ma refer la crapi comuni si oglinda....dar mai sunt si teni de peste 17 18...din cate stiu eu ...sau poate ma insel....acesti pesti nu mananca sau si-au dezvoltat inteligenta incat nu se ating de firul de par manaca doar de langa....foarte ciudat ..
Pe o balta cu o asemenea densitate pestele nu prea are cum sa ia in greutate, fiind intr-o continua lupta pentru hrana...opinia mea, proprie si personala, esta ca toate exemplarele mari care au ajuns in MV2 au involuat din punct de vedere al greutatii. :roll:
Nume utilizator schimbat din radu1985

mircione

Mesaj de mircione »

eu pe asta nu o cred adica nea' Petcu merge in pierdere.......la cati pescari merge pe MV2 si cate bile intra in balta......pai numai eu cate kg de bile am lasat si nu ma consider profesionist.....gandeste-te la concursuri cate kg de bile se lasa in balta ....crapul pe mv2 are hrana din belsug...credema ...

Radu Mitrea

Mesaj de Radu Mitrea »

mircione scrie:eu pe asta nu o cred adica nea' Petcu merge in pierdere.......la cati pescari merge pe MV2 si cate bile intra in balta......pai numai eu cate kg de bile am lasat si nu ma consider profesionist.....gandeste-te la concursuri cate kg de bile se lasa in balta ....crapul pe mv2 are hrana din belsug...credema ...
Nea Petcu nu merge in pierdere, pentru ca nu baga navoade sa vanda peste! Cantiatea de nada folosita, atat in competitii cat si in pescuitul de placere, este "pistol cu apa", raportata la densitatea de peste din lac. Plus ca nu toata nada care se arunca in apa are si o valoare nutritiva mare...mai trebuie luat in calcul si ca balta nu este "fully booked" tot timpul, iar daca mai ai in vedere si populatia de novac, somn, caras, stiuca, etc, o sa vezi ca nada pe care o dau pescarii este aproape egala cu 0 ;)
Nume utilizator schimbat din radu1985

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”