Nu a putut sa mearga la lectia asta. A devenit unchi.Vasile.P scrie:Arsinele.... nu l-ai mai luat si pe "fratili"tau sa il mai inveti un pic cum sta treaba cu crapii ?

Moderator: Victoras Petcu
Nu a putut sa mearga la lectia asta. A devenit unchi.Vasile.P scrie:Arsinele.... nu l-ai mai luat si pe "fratili"tau sa il mai inveti un pic cum sta treaba cu crapii ?
ce sa-mi faca mah???arsinel scrie:Nu a putut sa mearga la lectia asta. A devenit unchi.Vasile.P scrie:Arsinele.... nu l-ai mai luat si pe "fratili"tau sa il mai inveti un pic cum sta treaba cu crapii ?
Pe o balta cu o asemenea densitate pestele nu prea are cum sa ia in greutate, fiind intr-o continua lupta pentru hrana...opinia mea, proprie si personala, esta ca toate exemplarele mari care au ajuns in MV2 au involuat din punct de vedere al greutatii.mircione scrie:da oricum si cei de peste 16-17 care s-au bagat(nu au crescut?) ....anii trecuti plus cei de peste 20 bagati...si aici ma refer la crapi comuni si oglinda....dar mai sunt si teni de peste 17 18...din cate stiu eu ...sau poate ma insel....acesti pesti nu mananca sau si-au dezvoltat inteligenta incat nu se ating de firul de par manaca doar de langa....foarte ciudat ..
Nea Petcu nu merge in pierdere, pentru ca nu baga navoade sa vanda peste! Cantiatea de nada folosita, atat in competitii cat si in pescuitul de placere, este "pistol cu apa", raportata la densitatea de peste din lac. Plus ca nu toata nada care se arunca in apa are si o valoare nutritiva mare...mai trebuie luat in calcul si ca balta nu este "fully booked" tot timpul, iar daca mai ai in vedere si populatia de novac, somn, caras, stiuca, etc, o sa vezi ca nada pe care o dau pescarii este aproape egala cu 0mircione scrie:eu pe asta nu o cred adica nea' Petcu merge in pierdere.......la cati pescari merge pe MV2 si cate bile intra in balta......pai numai eu cate kg de bile am lasat si nu ma consider profesionist.....gandeste-te la concursuri cate kg de bile se lasa in balta ....crapul pe mv2 are hrana din belsug...credema ...