Nu ma intelege gresit, dar ca sa prinzi unul de 20 kg pe moara tre sa stai ceva pe balta si sa incerci ceva neincercat. Nu stiu cum sa iti explic, pe moara tre sa faci in asa fel incat sa nu ai trasaturi, daca ai nu e bine pt peste mare. Nu zic sa te duci la siclau ca poti sa iei unul si pe moara, dar e greu din cauza pestelui mai mic[/quote]mircione scrie:mda...asa o fi deci daca vrem 20+ sa mergem pe siclau...dar de ce se furajeaza.....saky vrea sa vanda peste ???nit_matias scrie:Pe Siclau pestii sunt furajati intensiv pentru a lua cat mai repede in greutate si de asemenea sunt tinuti intr-un lac mic. Nu exista concurenta pe hrana. Cat despre bagatul pestilor, pe dl. Petcu nu cred ca il intereseaza daca pestele creste sau slabeste. E un numar pe o pagina de forum cu care se mandreste. Daca dl. Petcu vindea peste atunci il interesa sa creasca, dar balta e pt pescuit deci il intereseaza ca marketingul sa fie bun.mircione scrie:bine....dar care este probabilitatea ca atatia pesti de 20+ sa involueze...adica cati ?? 1-2,10 dar doar atatia are balta ce se intampla ...cu ceilalti...??? atunci de se tot populeaza....cu crapi peste 10kg....eram odata pe balta si a venit cineva cu peste undeva la limita de 10 kg...iar nea'Petcu a spus ca alta data daca mai vine sa vina cu over12-15kg ca sa-l mai primeasca.....de ce se mai ia crap de peste 14kg daca involueaza...problema asta nu se stie de catre patron sau ai place sa plateasca pestii ca sa-i vada cum "involueaza" ???si de ce nu se prind....chiar nu are nimeni "norocul" sa dea intr-unul(de 20+)...? stiu eu sunt toma necredinciosu.....dar pe siclau ...de ce cresc crapii ca nici acolo nu au hrana naturala...???
sper sa intervina si domnu Petcu sa ne lamureasca...!
Am avut asa ceva,si nu a aparut 20+...!!!
Din ce ai spus tu se intelege si altceva...poti sa nu ai trasaturi daca nu stii sa pescuiesti pe mv2,caci nu e asa usor cum pare...arunci lanseta si gata o sa iti traga..
Eu cred ca pestele de 20+.sta in partea aia dinspre padure,spre deversoare...e teritorial....sau mananca numai in anunmite locuri sigure si cunoscute pentru el,nu cred ca umbla teleleu pe toata balta si mananca oriunde...
Parerea mea..