REGULAMENT SI TAXE IN ANUL 2013

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
marius.mohan
Puncte: 0

Re: REGULAMENT SI TAXE IN ANUL 2013

Mesaj de marius.mohan »

Vladut Mateianu scrie:Nu are legatura una cu alta. Inteleg problema cu distanta intre standuri, dar nu depinde de mine. Insa apreciez mana intinsa copiilor, studentilor si pensionarilor, poate or sa ia si altii exemplu de la Victorash...
Altii au pastrat taxele din 2012 si sa speram ca asa va ramane.

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

Vladut Mateianu scrie:
petcuvicto scrie:Pensionarii si studentii vor beneficia de 20% reducere !!![/color][/b]
Pe asta nu o vede nimeni ! :oops:
pe cand si la senzor oferta asta pentru studenti si pensionari ca vad ca e in asentimentul tau?
asa mi-as permite si eu un 1016

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Se vede ca nu ne cunosti..... copiii, pensionari si tinerii fara mari posibilitati financiare indragostiti de acest sport care ne calca pragul, beneficiaza intotdeauna de reduceri masive, de multe ori chir de gratuitati......
Nu am postat pana acum acest aspect, nu-mi place sa pozez ca Gigi....

PS In momentul de fata vezi ca 1016 este inca la 1/2 de pret la partenerii nostri FFB,TOTALFISHING,FISELA....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

nistor cristian

Mesaj de nistor cristian »

Va salut cu deosebit respect D-le Petcu pt ceea ce ati facut pe mv2 dar si eu ca si majoritatea pescarilor sunt de parere ca taxa C&R sa o lasati macar ca cea de anul trecut "2012" restul sunt perfect de acord...Stima!!!!

maldea

Mesaj de maldea »

Ce gluma proasta... Incerc sa fiu decent si mi se sterge postul .

Intrebam doar daca aveti de gand sa faceti ceva cu insotitorii . Daca eu imi iau abonament, trebuie sa vin singur fiindca un insotitor trebuie sa plateasca 120h/24h . Pentru abonamente macar, pentru alea 2-3 cazuri in care se vine cu insotitor , parerea mea este sa bagati o taxa de 50h/24h . Altfel eu nici nu ma pot gandi la abonament (22 zile singur cuc pe balta ). Facusem un calcul si daca sa zicem 8 zile vin singur, 8 zile vin cu un alt prieten pescar si isi plateste locul, in celelalte posibil sa vreau sa vin cu un prieten. Sotia nu vine pe balta si nu am deocamdata copil. Ar trebui clarificata situatia asta fiindca acum se fac abonamentele si vreau sa ma hotarasc asupra baltii.

Am mai scris si voi mai scrie: nu vreau sa fiu pus in postura in care, anul trecut am platit 350 ron pentru un loc de pescuit (au venit 2 prieteni, am facut un gratar si li s-a luat cate 100 ron ca sa poata sa stea peste noapte). Eu 100, ponton 50 si ceilalti 2 prieteni cate 100. Enorm . Nu am facut galagie etc.

Multumesc si as aprecia sa nu mai stergeti postul indiferent de raspunsul dumneavoastra!

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Si mie mi-a fost sters postul dar il rescriu, sa vedem cata rabdare are :mrgreen:

Reducerile pentru pensionari si studenti inseamna rulaj mai mare, incasari mai mari si implicit INGHESUIALA !!!!
aTATA TIMP CAT NU FAC PARTE DIN CATEGORIILE VIZATE NU MA INTERESEAZA MASURA DAR INGHESUIALA VA FI IN DRACI PE mv2 O SA DEA UNU O BASINA SI SE VOR INGALBENI 3 STANDURI DE PESCARI :mrgreen:

dedeciu mihai-paul

Mesaj de dedeciu mihai-paul »

Este aglomeratie pentru ca balta are peste si prinde toata lumea ! Cei care sunt nemultumiti de aglomeratie de ce nu pescuiesc in zona pontoanelor, unde sunt distante mari intre standuri ? Sau de ce nu incearca alta balta, sunt balti unde nu sunt mai mult d 3-4 pescari pe zi ! Si te relaxezi cat doresti, poti trage si basini. :D

Alin MUHA

Mesaj de Alin MUHA »

crezi daca ar fi mai scump in week-end cu 20-30 lei nu ar fi la fel de aglomerat ?? cum prefera unul sa dea cu 30 de lei in plus in speranta ca va fi liber la sfarsit de saptamana asa vor prefera si alti 30 de pescari. daca ai timp doar la sfarsit de saptamana nu te uiti la 20, 30, 50 de lei zic eu. nu e o solutie de evitare a agolmeratiei.

eu prefer in timpul saptamanii si noaptea tocmai ca este mai liber si nu este atata presiune pe balta. ai timp te duci, nu ai timp nu te duci !

si nu vad de ce atata scandal pentru o majorare de 10-20 lei la C&R, e balta omului si isi face socoteala cum crede ca e mai bine, sunt sigur ca nu face voluntariat, si mai mult ca sigur are niste cheltuieli uriase asa ca ce sa dai ce sa iti ramana ? sa fim seriosi !
voi nu ati face la fel ????
Să Pescuiţi Bine !!!

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

popescu59 scrie:Am vazut ca se practica si pe alte balti , dl Petcu pentru a atrage cit mai multi pescari in cursul saptamini luni-vineri nu credeti ca ar fi bine sa reduceti taxa in acesta perioada ? Iar la sf de saptamina taxa sa fie mai mare .Cred ca in felul asta ati avea si in zilele din cursul saptamini mai mare afluenta de pescari . Oricum la sf de saptamina indiferent de taxa balta este plina ochi.
Cred ca ar merge -luni-vineri = 50 ron 12 ore .
Dl Nae, sa nu confundam Moara Vlasiei 2, cu "alte balti" !!! "Alte balti" despre care vorbesti,sint de "talia" lacului M.V.2 ? Majoritatea celor care posteaza pe acest site stiu ce exemplare exista in M.V.2 si ce exemplare exista in "alte balti " asa ca domnii "circotasi" poate sa mearga pe "alte balti"!!!

Azi 20.01.2013 = crap comun = 20,0 kg
Fişiere ataşate
photo.JPG
photo.JPG (300.65 KiB) Vizualizat de 467 ori
174.jpg
(752.64 KiB) Încă nu a fost nedescărcat
180.jpg
(676.09 KiB) Încă nu a fost nedescărcat
photo.JPG
photo.JPG (273.65 KiB) Vizualizat de 467 ori
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

maldea scrie:Ce gluma proasta... Incerc sa fiu decent si mi se sterge postul .

Intrebam doar daca aveti de gand sa faceti ceva cu insotitorii . Daca eu imi iau abonament, trebuie sa vin singur fiindca un insotitor trebuie sa plateasca 120h/24h . Pentru abonamente macar, pentru alea 2-3 cazuri in care se vine cu insotitor , parerea mea este sa bagati o taxa de 50h/24h . Altfel eu nici nu ma pot gandi la abonament (22 zile singur cuc pe balta ). Facusem un calcul si daca sa zicem 8 zile vin singur, 8 zile vin cu un alt prieten pescar si isi plateste locul, in celelalte posibil sa vreau sa vin cu un prieten. Sotia nu vine pe balta si nu am deocamdata copil. Ar trebui clarificata situatia asta fiindca acum se fac abonamentele si vreau sa ma hotarasc asupra baltii.

Am mai scris si voi mai scrie: nu vreau sa fiu pus in postura in care, anul trecut am platit 350 ron pentru un loc de pescuit (au venit 2 prieteni, am facut un gratar si li s-a luat cate 100 ron ca sa poata sa stea peste noapte). Eu 100, ponton 50 si ceilalti 2 prieteni cate 100. Enorm . Nu am facut galagie etc.

Multumesc si as aprecia sa nu mai stergeti postul indiferent de raspunsul dumneavoastra!

"Am mai scris si voi mai scrie: nu vreau sa fiu pus in postura in care, anul trecut am platit 350 ron pentru un loc de pescuit (au venit 2 prieteni, am facut un gratar si li s-a luat cate 100 ron ca sa poata sa stea peste noapte). Eu 100, ponton 50 si ceilalti 2 prieteni cate 100. Enorm . Nu am facut galagie etc."

Cred ca ati platit 200 lei pt cei doi prieteni,dupa ce fiecare prieten a ocupat cite un loc de pescuit pe care a asezat cite o lanseta imprumutata de la dvs !!!
Ziua pescarul poate fi insotit si de cite 2 sau 3 insotitori fara ca acestia sa plateasca nimic in plus (taxa de agrement ) cum se practica pe alte lacuri !!!
In urma cu ceva ani am avut "n" cazuri cu pescari care au venit la pescuit noaptea cu insotitori,insotitori care au crezut de cuvinta ca sa care sus la padure "ceva"crapi,altii dupa ce s-au ametit,au "macelarit" cite un crap ca sa-l puna pe gratar spunind ca au bani si ca il platesc,alti insotitori cu sau fara "sprit in nas" au vrut sa faca o poza cu captura pescarului si au scapat crapul pe jos, s.a.m.d !!!!! In toate cazurile,culmea pescarii se scuzau spunind ca acei "insotitori" nu sint pescari,ca au baut un pic mai mult etc, etc,etc !!!!!
Cei care vor sa pescuiasca noaptea cu un insotitor pe M.V.2, poate sa-si aleaga ca insotitorul sa fie pescar sau sa vina la pescuit ziua !!! Eu trebuie sa-mi apar investitia !!!!!
Victoras Petcu

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”