maldea scrie:Ce gluma proasta... Incerc sa fiu decent si mi se sterge postul .
Intrebam doar daca aveti de gand sa faceti ceva cu insotitorii . Daca eu imi iau abonament, trebuie sa vin singur fiindca un insotitor trebuie sa plateasca 120h/24h . Pentru abonamente macar, pentru alea 2-3 cazuri in care se vine cu insotitor , parerea mea este sa bagati o taxa de 50h/24h . Altfel eu nici nu ma pot gandi la abonament (22 zile singur cuc pe balta ). Facusem un calcul si daca sa zicem 8 zile vin singur, 8 zile vin cu un alt prieten pescar si isi plateste locul, in celelalte posibil sa vreau sa vin cu un prieten. Sotia nu vine pe balta si nu am deocamdata copil. Ar trebui clarificata situatia asta fiindca acum se fac abonamentele si vreau sa ma hotarasc asupra baltii.
Am mai scris si voi mai scrie: nu vreau sa fiu pus in postura in care, anul trecut am platit 350 ron pentru un loc de pescuit (au venit 2 prieteni, am facut un gratar si li s-a luat cate 100 ron ca sa poata sa stea peste noapte). Eu 100, ponton 50 si ceilalti 2 prieteni cate 100. Enorm . Nu am facut galagie etc.
Multumesc si as aprecia sa nu mai stergeti postul indiferent de raspunsul dumneavoastra!
"Am mai scris si voi mai scrie: nu vreau sa fiu pus in postura in care, anul trecut am platit 350 ron pentru un loc de pescuit (au venit 2 prieteni, am facut un gratar si li s-a luat cate 100 ron ca sa poata sa stea peste noapte). Eu 100, ponton 50 si ceilalti 2 prieteni cate 100. Enorm . Nu am facut galagie etc."
Cred ca ati platit 200 lei pt cei doi prieteni,dupa ce fiecare prieten a ocupat cite un loc de pescuit pe care a asezat cite o lanseta imprumutata de la dvs !!!
Ziua pescarul poate fi insotit si de cite 2 sau 3 insotitori fara ca acestia sa plateasca nimic in plus (taxa de agrement ) cum se practica pe alte lacuri !!!
In urma cu ceva ani am avut "n" cazuri cu pescari care au venit la pescuit noaptea cu insotitori,insotitori care au crezut de cuvinta ca sa care sus la padure "ceva"crapi,altii dupa ce s-au ametit,au "macelarit" cite un crap ca sa-l puna pe gratar spunind ca au bani si ca il platesc,alti insotitori cu sau fara "sprit in nas" au vrut sa faca o poza cu captura pescarului si au scapat crapul pe jos, s.a.m.d !!!!! In toate cazurile,culmea pescarii se scuzau spunind ca acei "insotitori" nu sint pescari,ca au baut un pic mai mult etc, etc,etc !!!!!
Cei care vor sa pescuiasca noaptea cu un insotitor pe M.V.2, poate sa-si aleaga ca insotitorul sa fie pescar sau sa vina la pescuit ziua !!! Eu trebuie sa-mi apar investitia !!!!!