http://www.momelisiaccesorii.ro

Moderator: MomeliSiAccesorii

Avatar utilizator
Dan Mateianu
Site Admin
Mesaje: 3042
Membru din: Mie Ian 16, 2008 7:52
Puncte: 300
Localitate: Bucuresti

http://www.momelisiaccesorii.ro

Mesaj de Dan Mateianu »

www.momelisiaccesorii.ro reprezinta 99% pasiune si 1% afacere. Din aceasta cauza, stim ca o vizita la magazinul de pescuit, fie el fizic sau virtual, nu este facuta neaparat pentru a cumpara ceva. Mergem la magazinul de pescuit pentru a vedea ce a mai aparut nou, ce ape mai merg sau pentru a mai "fura" vreun truc pescaresc. Din aceste motive va asteptam oricand pe la noi pentru un sfat, o barfa, un pont... Totusi suntem constienti ca mai avem inca foarte multe de invatat asa ca suntem deschisi la orice sugestii si asteptam cu interes orice propunere de imbunatatire a serviciilor noastre.

Intr-o lume in continua miscare, bunul cel mai de pret devine TIMPUL. Dupa o saptamana incarcata la serviciu, nu ne mai dorim sa alergam prin oras, prin traficul infernal, dupa cele necesare pentru partida de pescuit ce va urma. Astfel, accesand www.momelisiaccesorii.ro puteti sa va faceti cumparaturile stand comod in fata calculatorului si sa le primiti in cel mai scurt timp cu putinta la adresa pe care o doriti.

In acelasi timp, stim ca un produs este descris cel mai bine de modul cum "sta" in mana fiecarui pescar si nu de niste specificatii sterile oferite de producator. Pentru aceasta, va asteptam la Showroom-ul nostru din strada Pargarilor Nr.48, Bucuresti, sa vedeti cat de fast este lanseta "fast" pe care o doriti, daca boiliesul S&O miroase mai tare a caracatita decat a sepie sau daca varga multvisata "cade" bine la dumneavoastra in mana.

Sursa: http://www.momelisiaccesorii.ro


Un nou partener Crapmania.ro !

Bun venit!

MomeliSiAccesorii
Mesaje: 4
Membru din: Joi Apr 14, 2011 22:13

Re: http://www.momelisiaccesorii.ro

Mesaj de MomeliSiAccesorii »

Buna ziua si bine v-am gasit!

Desi m-am inscris de ceva vreme pe Crapmania, abea acum am apucat sa postez prima data.

De curand am prins captura vietii, o fetita minunata... :D ceea ce m-a tinut ceva timp departe de calculator.

De acu sper sa pot posta mai des si sa schimbam idei!

senzor planet

Înapoi la “MOMELISIACCESORII.RO”