Cele mai indicate monturi in competitii

Ce monturi folosim pentru a pescui la crap?
George-Alexandru
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Cele mai indicate monturi in competitii

Mesaj de George-Alexandru »

excluzand prima varianta pe care nu am folosito din anumite motive cele doua variante sunt bune in anumite situatii.naditorul nr 2 este bun cel care are si tija antirasucire si este bun cand vrei sa arunci mai multa nada la semidistanta.ultimul naditor cel de la carp sistem este bun cand vrei distanta mai mare nada mai putina si pe vant puternic o stabilitate mai buna pe substrat si nu in ultimul rand o preintepare mai ferma.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

SERBAN_77 scrie:Multumesc de raspuns George. Ca momitor ce imi recomanzi:
1.FEEDER INLINE
2.MOMITOR ARCUIT CULISANT CU TIJA SAU FARA
3MOMITOR ARCUIT PLAT
Primul plumb(momitor culisant plat) are avantajul ca pica tot timpul in apa cu partea cu cele trei tije in sus, dar dupa cateva partide nu mai sunt fixe si se ataseaza greu nada pe plumb. Se preteaza pentru forfacuri scurte, cand poti sa infigi acul in nada. Functioneaza bine la el autointeparea.
Al doilea plumb(momitor arcuit) se foloseste mai mult cu tub antirasucire rigid, si se pot obtine astfel aruncari la distante mai mari decat cu tub antirasucire flexibil. Problema unui astfel de plumb este autointeparea si faptul ca se sectioneaza tubul din interiorul plumbului. "Tatic" este Dan Mitranescu care are la el la magazin astfel de plumbi, care ai recomand.
Al treilea plumb este special conceput pentru pasta de boiles, dar il poti folosi si pentru alte dade, dar obligatoriu cu tub antirasucire.
C. S. PELICANUL

ValiRom

Mesaj de ValiRom »

Sal, a aparut un naditor nou de la Fox ( sau poate nu e nou dar eu nu il stiam), se poate cauta pe google cu :

Fox new carp feeders, este un pic mai scump dar doua dintre cele trei brate ale lui sunt mai groase si mai grele deci acul se infige in el in dreptul celui de al treilea brat si se fac teste in cada :lol:
atentie nu este vorba despre cel pentru pasta, care apropo... este bestial pentru distanta.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

SERBAN_77 scrie:"sunt atatea monturi in reviste si in dvd-uri incat intrebarea ta pare mai degraba plina de ironia pe care-o invoci"
Daca m-ai cunoaste ai realiza ca nu am ironizat pe nimeni in viatza ma decat daca am fost luat peste picior, oricum nu ma mira aceasta remarca din partea ta, am observat ca nu ti-au scapat multe persoane pe acest sait ne apostrofate de replicile tale acide. Ceea ce ma interesa pe mine de exemplu ar fii: cat se decojeste firul de la carlig, uni zic 1 cm, alti 2cm, lungimea forfacului 10 cm, 15 cm sau ce alte variante.
Va rog sa ma scuzati d-ul Cornel dar de raspunsuri i doi perii sunt satul.

"octav buliga are 17 ani si da clase la multi pescari...ai auzit ca a-nvatat sa pescuiasca de pe net ???" Octav avea 15 ani cand a intrat in sistem competitional si mult timp liber de a se documenta pe net, eu am 31 o firma de condus si 2-3 h max pe saptamana de stat pe net. A si apropo asta era o rubrica de "tehnici & tactici" si am crezut ca este locul indicat pt informare. Se pare ca nu, in schimb ironii si replici acide la greu.
dragul meu, replica mea pe care o consideri acida, a venit ca raspuns la constatarea ta mai mult decat acida la fraptul ca nu-ti raspundea nimeni, fiindca, crede-ma, intrebarea parea stupida...

faptul ca ai 31 de ani (vezi ca 77 din nik name plus 31 fac 08...unde-i un an ? :D )si conduci o firma, nu te supara, dar chiar nu ma intereseaza, chiar daca tu ai spus-o ca pe o lauda...si pe urma, daca tot ai asa de multa treaba, de ce n-o lasi mai moale cu concursurile asta enervante ???... :mrgreen:

si acum, hai sa-ti explic ceva, spui ca unii decojesc 1 cm., altii 2, spui ca unii fac forfacul de 10 cm, altii de 15...intrebare : la ce concluzie ajungi ascultandu-i si pe unii si pe altii ???...vezi de ce pare stupida intrebarea !?, sau ai sa decojesti 1,5 cm. si ai sa folosesti forfacuri de 12,5 cm ??? :lol:
Ultima oară modificat Vin Mar 27, 2009 0:07 de către cornelserbu, modificat 1 dată în total.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

cornel rosioru scrie:Cornele, Octav a invatat sa pescuiasca in unul dintre cele mai grele concursuri si avea numai 15 ani.
adu-ti aminte ca am venit in vizita la voi la concursul ala si parca, parca ai dat si tu o vodca :D :D :D

sau a dat-o costica buhac :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

SERBAN_77

Mesaj de SERBAN_77 »

cornelserbu scrie:
cornel rosioru scrie:Cornele, Octav a invatat sa pescuiasca in unul dintre cele mai grele concursuri si avea numai 15 ani.
adu-ti aminte ca am venit in vizita la voi la concursul ala si parca, parca ai dat si tu o vodca :D :D :D

Ma confunzi din pacate, legat de 31 de ani si cu 77, fac 32 in 2009 asta ai omis, este grea matematica credema. Legat de decojit 1,5 dupa mintea unora poate, eu cream pareri cu argumente de genul daca decojesti mai muklt de 1 cm se poate rasucii, orice argument. Nu m-am laudat ca conduc o firma ci doar faceam o argumentatie la lipsa de timp. Oricum este ultimul mesaj la care iti raspund, aici pun punct pentru simplu fapt ca daca arunci o singura privire pe sait tu nu faci altceva decat sa dai raspunsuri malitioase. Nu am timp sa il pierd scriinduti, ca oricum nu intelegi nimik.
Serban Ionescu
0744.627.647
ionescu.serban@yahoo.com

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

SERBAN_77 scrie:
cornelserbu scrie:

Ma confunzi din pacate, legat de 31 de ani si cu 77, fac 32 in 2009 asta ai omis, este grea matematica credema. Legat de decojit 1,5 dupa mintea unora poate, eu cream pareri cu argumente de genul daca decojesti mai muklt de 1 cm se poate rasucii, orice argument. Nu m-am laudat ca conduc o firma ci doar faceam o argumentatie la lipsa de timp. Oricum este ultimul mesaj la care iti raspund, aici pun punct pentru simplu fapt ca daca arunci o singura privire pe sait tu nu faci altceva decat sa dai raspunsuri malitioase. Nu am timp sa il pierd scriinduti, ca oricum nu intelegi nimik.
bai baiatule,

1, daca tu te compari cu rosioru cornel atunci sa sti ca-i aduci un mare afront maestrului, cum iti poti imagina ca am venit eu la tine in vizita la un concurs ???...de altfel se pare ca nici nu sti sa citesti, nici nu sti sa scri (scriindu-ti intr-un cuvant si parca mai era ceva, dar zau mi-e rusine de rusinea ta), iar de matematica ce sa mai vorbesc ... suntem in anul de gratie 2009, iar tu n-ai ajuns nici la tabla adunariii...cum dracului conduci firma aia, sau era vorba de o firma luminoasa :lol:

2. daca nu ai timp, ti-am mai spus, stai cuminte acasa, mai invata limba romana, aritmetica si buna cuvinta...de pescuit, ce sa mai zic, fara timp liber, mai bine te apuci de vanatoare...de muste :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

SERBAN_77

Mesaj de SERBAN_77 »

Gogule tie cald cu dinti in gura eu ti-am vb frumos, spropo mai prapaditule nu ai tu vacante cati ani de studii am eu. Daca iti dau diplomele mele le pui in bibloteca si le citesti ca pe romane, dute mai utupane la pascut cu vaca, ca imi este greatza de tine.

Imi cer scuze fata de moderatori dar mermenel asta chiar ma calca pe coada rau, pe langa ca este tamp mai si semnalizeaza.
Serban Ionescu
0744.627.647
ionescu.serban@yahoo.com

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

prostu' pana nu-i fudul, nu-i prost destul... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cezar Bibu