Primul plumb(momitor culisant plat) are avantajul ca pica tot timpul in apa cu partea cu cele trei tije in sus, dar dupa cateva partide nu mai sunt fixe si se ataseaza greu nada pe plumb. Se preteaza pentru forfacuri scurte, cand poti sa infigi acul in nada. Functioneaza bine la el autointeparea.SERBAN_77 scrie:Multumesc de raspuns George. Ca momitor ce imi recomanzi:
1.FEEDER INLINE
2.MOMITOR ARCUIT CULISANT CU TIJA SAU FARA
3MOMITOR ARCUIT PLAT
dragul meu, replica mea pe care o consideri acida, a venit ca raspuns la constatarea ta mai mult decat acida la fraptul ca nu-ti raspundea nimeni, fiindca, crede-ma, intrebarea parea stupida...SERBAN_77 scrie:"sunt atatea monturi in reviste si in dvd-uri incat intrebarea ta pare mai degraba plina de ironia pe care-o invoci"
Daca m-ai cunoaste ai realiza ca nu am ironizat pe nimeni in viatza ma decat daca am fost luat peste picior, oricum nu ma mira aceasta remarca din partea ta, am observat ca nu ti-au scapat multe persoane pe acest sait ne apostrofate de replicile tale acide. Ceea ce ma interesa pe mine de exemplu ar fii: cat se decojeste firul de la carlig, uni zic 1 cm, alti 2cm, lungimea forfacului 10 cm, 15 cm sau ce alte variante.
Va rog sa ma scuzati d-ul Cornel dar de raspunsuri i doi perii sunt satul.
"octav buliga are 17 ani si da clase la multi pescari...ai auzit ca a-nvatat sa pescuiasca de pe net ???" Octav avea 15 ani cand a intrat in sistem competitional si mult timp liber de a se documenta pe net, eu am 31 o firma de condus si 2-3 h max pe saptamana de stat pe net. A si apropo asta era o rubrica de "tehnici & tactici" si am crezut ca este locul indicat pt informare. Se pare ca nu, in schimb ironii si replici acide la greu.
adu-ti aminte ca am venit in vizita la voi la concursul ala si parca, parca ai dat si tu o vodcacornel rosioru scrie:Cornele, Octav a invatat sa pescuiasca in unul dintre cele mai grele concursuri si avea numai 15 ani.
Ma confunzi din pacate, legat de 31 de ani si cu 77, fac 32 in 2009 asta ai omis, este grea matematica credema. Legat de decojit 1,5 dupa mintea unora poate, eu cream pareri cu argumente de genul daca decojesti mai muklt de 1 cm se poate rasucii, orice argument. Nu m-am laudat ca conduc o firma ci doar faceam o argumentatie la lipsa de timp. Oricum este ultimul mesaj la care iti raspund, aici pun punct pentru simplu fapt ca daca arunci o singura privire pe sait tu nu faci altceva decat sa dai raspunsuri malitioase. Nu am timp sa il pierd scriinduti, ca oricum nu intelegi nimik.cornelserbu scrie:adu-ti aminte ca am venit in vizita la voi la concursul ala si parca, parca ai dat si tu o vodcacornel rosioru scrie:Cornele, Octav a invatat sa pescuiasca in unul dintre cele mai grele concursuri si avea numai 15 ani.![]()
![]()
sau a dat-o costica buhac
bai baiatule,SERBAN_77 scrie:Ma confunzi din pacate, legat de 31 de ani si cu 77, fac 32 in 2009 asta ai omis, este grea matematica credema. Legat de decojit 1,5 dupa mintea unora poate, eu cream pareri cu argumente de genul daca decojesti mai muklt de 1 cm se poate rasucii, orice argument. Nu m-am laudat ca conduc o firma ci doar faceam o argumentatie la lipsa de timp. Oricum este ultimul mesaj la care iti raspund, aici pun punct pentru simplu fapt ca daca arunci o singura privire pe sait tu nu faci altceva decat sa dai raspunsuri malitioase. Nu am timp sa il pierd scriinduti, ca oricum nu intelegi nimik.cornelserbu scrie:adu-ti aminte ca am venit in vizita la voi la concursul ala si parca, parca ai dat si tu o vodcacornel rosioru scrie:Cornele, Octav a invatat sa pescuiasca in unul dintre cele mai grele concursuri si avea numai 15 ani.![]()
![]()
sau a dat-o costica buhac