NU-L INTEAPA, IL ADOARMEosc1or scrie:eu nici macar nu imi pot imagina cum inteapa montura asta in buza de jos...
Mai degraba il fascineazadoru_croc scrie:NU-L INTEAPA, IL ADOARMEosc1or scrie:eu nici macar nu imi pot imagina cum inteapa montura asta in buza de jos...
Cred ca daca stai 1 saptamana pe balta nu prinzi nimic cu montura asta poate numai din greseala .William Joyce scrie:Salutare,
Am vazut montura de mai jos folosita de sud africani
Ce parere aveti? Credeti ca e eficienta?
A mai folosit cineva ceva asemanator, cu carligul liber?
Pana ajung pe balta sa o testez astept ideile si sugestiile voastre
O zi faina
De ce ati renuntat la ea?!?!?ioan sebastian scrie:Am folosit montura cu o mica modificare.In locul vartejului foloseam un anou,urma un tub thermo de 1 cm ,stoper-carlig-stoper.Distanta intre stopere era de maxim 2 mm.
Desi nu pare,montura este foarte agresiva.Personal nu am avut rateuri sau pesti dezgatati pe montura asta si toti pestii au fost agatati de buza de jos.
Asta se intampla prin 2006,cand inca mai cautam montura perfecta.
Dupa un drill cu un peste mai rau,tubul termo se deformeaza.zfcristian scrie:De ce ati renuntat la ea?!?!?ioan sebastian scrie:Am folosit montura cu o mica modificare.In locul vartejului foloseam un anou,urma un tub thermo de 1 cm ,stoper-carlig-stoper.Distanta intre stopere era de maxim 2 mm.
Desi nu pare,montura este foarte agresiva.Personal nu am avut rateuri sau pesti dezgatati pe montura asta si toti pestii au fost agatati de buza de jos.
Asta se intampla prin 2006,cand inca mai cautam montura perfecta.