Na belea!viper28 scrie:Am sa pun poza in care imi dadeai premiul de la o "braila", sa vada lumea ca vorbesti din invidie
Claudiu Garlea scrie:Se taie chiar si daca nu faci drill-uri, mai ales daca le tii in penar se coc varnisurile, trebuie mare atentie si la opritoare sa fie de-o calitate mai Ok si nu jeguri d-alea care se distrug cu timpu.
Madalin Dirla scrie:Claudiu,eu recomanda ca monturile sa fie facute inaintea fiecarei partide de pescuit(eu cel putin asa procedez).
Recomand varnisul de la garner.
Claudiu Garlea scrie:Se taie chiar si daca nu faci drill-uri, mai ales daca le tii in penar se coc varnisurile, trebuie mare atentie si la opritoare sa fie de-o calitate mai Ok si nu jeguri d-alea care se distrug cu timpu.
\Madalin Dirla scrie:Claudiu,eu recomanda ca monturile sa fie facute inaintea fiecarei partide de pescuit(eu cel putin asa procedez).
Recomand varnisul de la garner.
Pe rand:-montura este corecta?
-carligul mugga curve shank este potrivit pt. acest tip de montura?
-recomanda cineva acest tip de montura, deoarece eu sunt cam sceptic!?