dupa ceva ani de pescuit si peste 100 de concursuri am ales ca montura una foarte simpla si ieftina .
o montura in-line ,fara zorzoane ,fel de fel de tuburi si alte chestii `comerciale .
Nu pot pune poze dar descriu :
un carlig Fudo model ISER -TF cod 3007 numarul 1/0 care este de fapt 4 si numarul 1 care este de fapt numarul 6 (in magazine este 5,5 lei plicul) + un fir de forfac fara camasa (este destinat pt. inaintas- fir textil sufix matrix pro) + un vartej (din Dragon -300 buc la plic ) + un plumb de la Levi 74(Liviu de la APS -(mi-a placut siliconul care-l foloseste la `tub) De obicei leg firul de par exact pt. ce marime de bila folosesc asa ca am eliminat si acel varnis care se pune de obicei prin 12 spire cand leg carligul si daca maresc momeala folosesc un stoper/opritor mai lung .
o montura simpla si ieftina ...si cred eu si prinzatoare de peste nu de pescari
Aceste "mici" detalii sunt de obicei destinate membrilor clubului

.... Daca incep sa povestesc ca noi folosim un fir de 8 lei -500 metrii cred ca ziceti ca fac mistoo

...Cred ca si cluburile astea sunt bune la ceva

. Fir intins si monturi cat mai incarcate va doresc ...
Sa povestesc ceva :
Acum vre-o 5-6 ani eram la un concurs pe Tancabesti si in dreapta noastra era Tata Nitu . Cum noi eram martori la cantar ,la un moment dat vazand ca tot prinde cantitati mari de peste am cascat ochii mai mult sa vad ce monturi are .

Cand ma uit vad un plumb vai de mama lui turnat si era si lucios (noi pescuiam numai cu Korda si Fox ) ,un carlig galben care nici macar ochet nu avea (noi pescuiam numai cu Korda ),si carligul era legat cu ce avea ca inaintas (pe vremea aia aveai voie cu inaintas textil )Noi aveam monturi pe ledcore cu forfac legat cu fir camasuit Kriston ....Atunci am realizat ce fraieri suntem

. Chiar l-am intrebat pe Tata Nitu de ce monturi si materiale foloseste, el mi-a zis ...
Taticule trebuie sa manance si romanii ca englezii astia vor sa manance numai ei
Si uite asa cand m-am intors la mine in stand i-mi venea sa rup lansetele pe genunchi ...

Mi-a dat o mare palma atunci si tin minte si acum, asa ca toti membrii clubului nostru invata multe `chestii care-i scuteste de niste bani aruncati `pe fereastra ...
o noapte linistita ....
scuzee daca am facut ceva greseli ..sper sa intelegeti