Aditiv Planet 1016 Editie Limitata

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
maximarian
Puncte: 0

Aditiv Planet 1016 Editie Limitata

Mesaj de maximarian »

Va salut,
v-as ruga pe cei care ati vazut/folosit sau ati avut/aveti acest < Aditiv Planet 1016 Editie Limitata > sa-mi spuneti cum arata la consistenta,culoare,miros,si eventual gust.Am cumparat o sticla din acest aditiv cu gandul ca o sa-l pun in mixul pt boiles 1016 si ma asteptam sa fie asemanator cu lichidele nutritive folosite in general in acest scop,insa arata exact ca si SPD-ul,are aceiasi consistenta vascoasa precum mierea de albine,acelasi gust dulce,diferind doar mirosul,acesta fiind de squid&octopus.Cu alte cuvinte mie mi se pare a fi SPD aromatizat cu S&O.Fiind vorba de Editie Limitata am zis ca o fi ceva mai deosebit,vreo compozitie de genul Dip-urilor insa cu doze mai mari de GLM si Robin Red,insa nu are cum sa contina absolut nimic din acestea fiind transparent si vascos.Opiniile voastre sunt binevenite.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Re: Aditiv Planet 1016 Editie Limitata

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cred ca era mai simplu sa ne intrebi pe noi, cei care il producem....s-ar putea sa stim mai bine reteta ! :D :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

maximarian

Mesaj de maximarian »

Pai raspunsul din partea producatorului este binevenit,insa fiind forum...am intrebat si eu cum intreaba oricine pe forumuri,parerea celorlalti care au testat deja un produs oricare ar fi acela.Motivul sincer pt care n-am intrebat direct producatorul intr-o abordare privata este faptul ca eram sigur ca voi primi un raspuns in care mi se va spune ca reteta acelui aditiv este secreta precum cea a mixului,dip-ului etc,si nu contest ca nu e normal ca un producator de nade pt pescuit sa-si protejeze retetele.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

maximarian scrie:Va salut,
v-as ruga pe cei care ati vazut/folosit sau ati avut/aveti acest < Aditiv Planet 1016 Editie Limitata > sa-mi spuneti cum arata la consistenta,culoare,miros,si eventual gust....................vreo compozitie de genul Dip-urilor insa cu doze mai mari de GLM si Robin Red,insa nu are cum sa contina absolut nimic din acestea fiind transparent si vascos.
pai daca sti, de ce mai intrebi ? :roll: :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ionut victor
pescar de competitie

Mesaj de ionut victor »

maximarian scrie:Va salut,
v-as ruga pe cei care ati vazut/folosit sau ati avut/aveti acest < Aditiv Planet 1016 Editie Limitata > sa-mi spuneti cum arata la consistenta,culoare,miros,si eventual gust.Am cumparat o sticla din acest aditiv cu gandul ca o sa-l pun in mixul pt boiles 1016 si ma asteptam sa fie asemanator cu lichidele nutritive folosite in general in acest scop,insa arata exact ca si SPD-ul,are aceiasi consistenta vascoasa precum mierea de albine,acelasi gust dulce,diferind doar mirosul,acesta fiind de squid&octopus.Cu alte cuvinte mie mi se pare a fi SPD aromatizat cu S&O.Fiind vorba de Editie Limitata am zis ca o fi ceva mai deosebit,vreo compozitie de genul Dip-urilor insa cu doze mai mari de GLM si Robin Red,insa nu are cum sa contina absolut nimic din acestea fiind transparent si vascos.Opiniile voastre sunt binevenite.
Acum eu nu inteleg motivul pentru care vrei sa folosesti aditiv in fabricarea bilelor cand acesta din cate stiu este destinat in special nadei de fund. Daca mergi la Senzor si incerci sa ceri o parere, sunt sigur ca nu te vor refuza (Mircea este mai rabdator). Nu vreau sa fiu rautacios dar in cutia de mix 1016, ca in fiecare cutie de mix Senzor gasesti reteta recomandata pentru un rezultat satisfacator. Daca tu vrei sa incerci si alte combinatii nu-i rau dar vezi sa folosesti produse destinate.
---------------------------------------------------------
Munca e pentru cei care nu stiu sa pescuiasca!

Victor 0724.234.119

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”