Am citit pe net ca ar fi destul de buna la atras, omuletul de aici: https://www.youtube.com/watch?v=cJ6lHsLdNb8 spune ca a simtit o crestere a activitatii in locurile unde au utilizat Baitcloud Shad.
In 3 - 4 minute se dizolva complet, sunt 3 bile intr-un pachetel (10$).
Ai nevoie de ajutor la administrarea site-ului/magazinului online/profilelor social media sau de marketing / PR online? Vrei un program de afiliere/blogger relations? Da-mi un PM si te ajut.
am găsit un forum de pescari din SUA și ei zic ca ar fi bune. Acum ca e adevărat sau e doar o întâmplare, nu știu ce sa zic.
Ai nevoie de ajutor la administrarea site-ului/magazinului online/profilelor social media sau de marketing / PR online? Vrei un program de afiliere/blogger relations? Da-mi un PM si te ajut.
Probabil ca scot si chinezii ceva asemanator, cum au "dopurile" ca de pluta, tot cate 3 in punguta, in Dragon, pentru novac...ideea era daca se simte un efect de atractie sporit...
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!
Pariez că asta cu bilele BaitCloud(trompetă/sună adunarea) ai descoperit-o când te-ai trezit din somn și fiindcă esti încă confuz îi cauți corespondent în Dragoane decât să mai traversezi Atlanticul...
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate".
Eu am facut niste teste cu getzem, foarte bun!! Puneam cate o picatura in cuva de la barcuta si toti pestii inotau disperati dupa barcuta prin apa sa prinda ei picatura magica