fa-le solubile ...acuma sincer la cati producatori romani sunt, chiar nu as cumpara mixuri englezesti pe care oricum nu stiu cat de eficeinte sunt la noi in tara si mai ales cat de proaspete sunt, fiind un fishmeal prin excelenta trebuie sa iei in calcul si prospetimea
spor
unul dintre cele mai complexe mixuri inventate vreodata .
sfatul meu este ca dupa ce ai facut coca sa o bagi pentru 24 ore la frigider pentru a se omogeniza [in pungi de cate 1 kg sau 2 sub forma de salam ]
rece se ruleaza mult mai bine .
pastreaza reteta fabricantului [poate putina caseina in plus pentru a lega mai bine si a nu se sfarama la rulat ]
cel mai bine 10 oua la kg mix .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista
Da, in varianta ready-made de 20mm si am prins destul de bine pe MV2. Era acum 2 ani dar pestii sunt tot aia , cel mai mic de la partida aia a fost de peste 5kg iar cel mai mare ~13.
gunter43 scrie:Multam fain!!!!A folosit cineva varianta cu pineaple si n-Butyric????
recomand folosirea variantei SOMON ,CAVIAR SI PIPER NEGRU ..........variantele cu n''butyric suny foarte dificil de facut acasa si nu numai din cauza mirosului .Trebuie experienta foarte mare pentru a lucra cu acizi ........orice picatura scapata in plus compromite toata munca .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista