Ce pariezi?gabi1 scrie: Așa ceva nu există !![]()

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Pai ia uimeste-ne..cu dovezi. Poze. Filmuletel, d-astea credibile. Altfel e doar inca o fumigena cum s-au mai dat pe aici de-a lungul timpului. Iar tu, cu semnatura aia, esti foarte credibil.Eduard Mosneanu scrie:Ati fi uimiti cum foarte multi "producatori" de bile, folosesc in concursuri boiliesurile de la Caperlan, in saci de rafie ( vezi pe Doripesco ), iar pe mese, la vedere isi pun propriile bile
Daca voiam sa fac "publicitate" brandului, o faceam de pe vechiul cont, daca eu nu sunt credibil, "el" eraAlbert scrie: Iar tu, cu semnatura aia, esti foarte credibil.
...Frumoasă povestea, dar cum rămâne cu PR-ul?Eduard Mosneanu scrie:Ce pariezi?gabi1 scrie: Așa ceva nu există !![]()
Adevarat. Ptr multi ieftin inseamna prost. Si scump inseamna bun. Prostia si snobismul sa traiasca !Eduard Mosneanu scrie:Ati fi uimiti cum foarte multi "producatori" de bile, folosesc in concursuri boiliesurile de la Caperlan, in saci de rafie ( vezi pe Doripesco ), iar pe mese, la vedere isi pun propriile bile![]()
![]()
Da' stie vulturu' ce cont credibil aveai tu inainte...Eduard Mosneanu scrie: Daca voiam sa fac "publicitate" brandului, o faceam de pe vechiul cont, daca eu nu sunt credibil, "el" era)
Hahahaha, mersi.Eu nu-mi permit sa pescuiesc cu boiles, indiferent cat costa:) Uite, expune aici strategie de nadire pt. lacul..Pantelimon.Cu ce aroma si cantitate nadesti acolo..partida de 72h.Daca e vreun curajos care pescuieste acolo si pune baza pe strategia ta ii donez sacul oferit de tine.Eduard Mosneanu scrie:Daca vrei sa te convingi de calitatea bilelor, lasa-mi un pm cu balta pe care vrei sa le-ncerci, o adresa, si-ti trimit un sac de 10 kg
In topic discutam despre "Boiliesul Decathlon", nu despre strategia pe care as aborda-o eu pe lacul X, Y, Z ... Propunerea era ca tu sa incerci bilele, "mocca" , pe orice balta doresti. Daca iti insusesti anumite "skilluri" legate de localizare, tactica etc, si cunosti BINE o balta pe care o pescuiesti des, cred ca-ti poti face o idee despre ORICE bila, intr o partida de cel putin 48 de ore ( comparativ cu alte partide asemanatoare dpdv al vremii, perioadei etc , in care ai folosit alte bile )Albert scrie: Hahahaha, mersi.Eu nu-mi permit sa pescuiesc cu boiles, indiferent cat costa:) Uite, expune aici strategie de nadire pt. lacul..Pantelimon.Cu ce aroma si cantitate nadesti acolo..partida de 72h.Daca e vreun curajos care pescuieste acolo si pune baza pe strategia ta ii donez sacul oferit de tine.