pescarusull scrie: ↑Joi Mai 09, 2019 2:40
freespirit nu te supara dar mirosi a comunist.
Vizionare placuta in continuare la viata satului. Si spor la ce vrei tu cu produse by dragnea si rusesti.
Din fericire, pentru mine, nu pup pe nimeni, în dos, cum o fac alții, care, habar n-au, pe ce lume trăiesc..."succesuri"...la pupat...
P.S. Când mai încercăm să mai gândim, și cu "procesorul" nostru, fără aceleași 2-3 clișee jenante, de genul "Ciuma roșie"(când votezi aeeași "ciumă roșie", din APR și PD, dar, habar n-ai, nici până ieri, darămite, despre anumite nuanțe ale istoriei, așa, "coafată", cum este..), "(doar) rușii sunt răi, Apusul este bun", poate, mai putem discuta, până atunci, adio, că nu se va întâmpla, niciodată...decât #inteligent, mai bine (etichetat drept) comunist...

P.P.S. Apropo de produse rusești, ai folosit, ca să poți recomanda? Ce să-i faci, e la modă să vorbească, aproape, toată lumea, despre orice, chiar dacă nu are nicio informație...
P.P.P.S. Mie nu-mi repugnă nimic din ce aparține de origini, viața satului merită mai mult interes, decât alții, de peste hotare, pot spune că mi-am găsit arborele genealogic, pe destule generații, dacă unii se consideră mai presus, mai bine, de mine, nu sunt prins între două lumi, fără a aparține, niciuneia...asta ca să folosesc câteva eufemisme...

Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!