Pop-up-ul e o chestie de pura atractie! Il poti inlocui, fara probleme, cu bucatica de "crocs" dipuita si flotanta!Daca ceea ce spui tu s-ar aplica ,atunci nu am avea la ce folosi pop-urile...

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Pop-up-ul e o chestie de pura atractie! Il poti inlocui, fara probleme, cu bucatica de "crocs" dipuita si flotanta!Daca ceea ce spui tu s-ar aplica ,atunci nu am avea la ce folosi pop-urile...
Ai foarte mare dreptate si eu fac acelasi lucru, de obicei bila pusa la carlig este luata direct din sacul de pastrare si mai niciodata nu am 2ua feluri de bile la mine. Eram de parere ca daca pescuiesc cu bile de la decatlon or sa moara pestii...ionut72 scrie:Pai eu exact asta am spus: ca, vis-a-vis strict de momeala (aici nu intra in disctie, strategia, tactica, localizarea), nada conteaza in proportie de cel putin 90%. Eu, de regula, folosesc la carlig exact aceeasi bila cu care nadesc (exceptie fac lacurile unde se preteaza o bila critic echilibrata, de exemplu, dar, si in acel caz, compozitia bilei de la carlig este aceeasi cu cea a bilelor cu care am nadit).plus de asta am precizat, pe alaturi de patul de nada am pescuit cu alta bila
total de acord !!!si din experienta mea ,mult mai importanta e localizarea si cantitatea de nada(in functie de anotimp,marimea baltii,densitate,etc)iulius_gherase scrie:Nu orice...dar nu e musai bile la 40-50 lei kg...asta e ideea,pe o balta care colcaie de peste si e competitie pe hrana,poti sa faci chestia asta...plus de asta am precizat, pe alaturi de patul de nada am pescuit cu alta bila,de top atat la carlig cat si la saculet si nadit inca vreo 5-6 bile din cobra..plus ca eu nu cautam ciortanul..oricum sunt mai bune decat alte boiliesuri de pe piata,low cost nu mai dau nume acum...p.s. Credeam si eu candva in mitul nadei miraculoase, pana un baiat pe nume bogdan bagiag mi l-a dat peste cap...cred ca mai importanta e localizarea decat nada nu?
Baietii intrebau daca sunt ceva de capul lor,asta insemnand partide de placere,nu sa mearga la campionatul national
Ce dip-uri au fost folosite? Doar de la Caperlan, sau si de la alti producatori? De la cine? Daca nu e secret...horica85 scrie:Am folosit la nadit dar si la carlig si am reusit sa prind cu ele dar nu spectaculos.
Apoi am testat impreuna cu un amic eu bile de decatlon monster-crab iar el franckfurter M.Constantin
iar rezultatul a fost 8-3 .
Dupa acest test ma-m hotarat sa le dipuiesc si rezultatele au fost semnificativ mai bune .
in concluzie nu sunt rele !
freespirit scrie:Ce dip-uri au fost folosite? Doar de la Caperlan, sau si de la alti producatori? De la cine? Daca nu e secret...horica85 scrie:Am folosit la nadit dar si la carlig si am reusit sa prind cu ele dar nu spectaculos.
Apoi am testat impreuna cu un amic eu bile de decatlon monster-crab iar el franckfurter M.Constantin
Dupa acest test ma-m hotarat sa le dipuiesc si rezultatele au fost semnificativ mai bune .
Multumesc.horica85 scrie:freespirit scrie:Ce dip-uri au fost folosite? Doar de la Caperlan, sau si de la alti producatori? De la cine? Daca nu e secret...horica85 scrie:Am folosit la nadit dar si la carlig si am reusit sa prind cu ele dar nu spectaculos.
Pai nu e secret pe o portie ales un dip de dude și pe alta porție un aditiv de krill de la dynamite
sunshine212121 scrie:Si eu fac parte din cei care sunt multumiti de aceste boiliesuri. Eu am folosit MonsterCrab.
Ma gandeam la o varianta sa le fac mai atractive in sensul ca as vrea sa le 'transform' in niste bomboane de nerefuzat. O data la 2-3 zile vreau sa le tin in dip iar alte cateva zile o sa le las sa se usuce bine. O sa repet procesul aste de vreo 3 sau 4 ori.
Ce dipuri( ok din punct de vedere calitate-cantitate-pret ) sau arome imi recomandati? Ma gandesc sa pun 1kg de boiliesuri deci imi trebuie cel putin 1l de dip.
Multumesc!