Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
aici am facut si eu confuzia...George-Alexandru scrie:TTX=Egg biscuit mai ieftin
szabo laszlo scrie:Daca tot se vrea ceva ieftin dar si bun faina de soia se poate inlocui cu srot de soia care este doar 3,5 lei/kg ,dezavantajul e ca trebuie macinat fin, laptele praf se poate inlocui cu un lapte praf pt vitei care contine ,zer praf,concentrat de zer,produse din soia,gluten,etc si se vinde undeva in jur la 7 lei/ kg.Prezenta amidonului din mix mi se pare ciudata eventual ar fi bun gluten daca se vrea o rulare mai buna sau daca a fost introdus pt aport de carbohidrati atunci cel mai ieftin si bun e zaharul invertit sau zaharul simplu.Un produs hidrolizat ieftin fabricat din intestine de porc care contine 37 % aminoacizi liberi este PLBIO 50 care vine pe un suport de soia si costa in jur de 12 lei/kg are miros placut de soia prajita .
Un produs ieftin 4,25 lei/kg este peleta pentru intarcarea purceilor de la Purina Bayby Pro care este foarte usor de asimilat datorita ingredientelor continute ,are 20 % proteina 6% grasimi si are si o aroma incorporata problema e ca si acesta trebuie macinata si are un termen de valabilitate de doar 2 luni.