deci naditor...ca vroiam sa folosesc montura helicopter, sa lansez la distanta mai mare. Am dat pe balta si cu naditor, aveam fir subtire de 20, si dupa inteparea pestelui mi s-a rupt monofilamentul. In rest, am mai avut 3 trasaturi, dar eram pe partea cealalta a baltii discutand cu pescari mai mari, care ma mai invatau una alta. Pe cand fugeam catre bate, pestele scapa de carlig

. Faceam ttx cu 3 boabe de porumb pe fund...si mna, mai aveam rezultate dar nu bune, cum v-am zis, dimineata daca aveam o trasatura, in schimb toata ziua stateam degeaba prinzand carasi la pluta si la fund cu momitor. Ba chiar am prins un caras la montura fir de par care era lasata in balta pentru un crap

.
Ai zis ca daca e sau nu pescuita cu boilie, pai cam e, ca mai vin pescari ''adevarati'' (spun asta ca nu am gasit alt cuvant), care nadeau cu bile si pescuiau cu ele normal.Problema e ca pe balta asta nu e permis pescuitul nocturn, deci pot face doar partide de 12h, chestia ca au totul pregatit pt. nocturna, sa vedem daca dau drumu' anu asta (ca atunci pot sta 24h).
Ce sa mai zic...mai astept pareri, atunci raman la porumb, nu are rost sa bag boiles pentru pesti pana in 5 kg, porumbul find foarte bun, iau porumb cu aroma de miere sau capsuna, iar ca nada (in naditor daca imi recomandati sa il folosesc) voi folosi un benzar mix...capsuni, betaina sau ce mai au ei pe acolo...