Boilies macinat

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

iulius 2010
Puncte: 0

Re: Boilies macinat

Mesaj de iulius 2010 »

gazaru scrie:In loc sa te strofoci si sa le macini,sa rulezi etc nu mai bine le-ai hidrata ca lumea cu ceva bun.... :?:ori sa le-nvelesti direct in pasta sau intr-o glazura solubila... :idea:
Nu vezi ca vrea sa le faca solubile, sunt ideale pt partide scurte. Da si tu un sfat la subiect.[/quote]
Am vazut f.bine ce vrea sa faca omul si cred ca glazura,pasta si lichidele de hidratare tocmai pentru asta'si au rostul-sporirea atractiei pe termen scurt :idea: Daca am gresit incercand sa dau un sfat sau o varianta mai buna, cer iertare cat despre subiectul discutiei,cred ca tu esti cel care ai pierdut ocazia sa taci :!:

Marian Cosereanu
pescar de competitie

Mesaj de Marian Cosereanu »

Am vazut f.bine ce vrea sa faca omul si cred ca glazura,pasta si lichidele de hidratare tocmai pentru asta'si au rostul-sporirea atractiei pe termen scurt :idea: Daca am gresit incercand sa dau un sfat sau o varianta mai buna, cer iertare cat despre subiectul discutiei,cred ca tu esti cel care ai pierdut ocazia sa taci :!:[/quote]

:lol: :lol: :lol: si glazura din ce-o face, sau cumpara un pliculet de la Dr. Oetker Glazura?
Ideia era daca se pot macina si apoi sa faca glazura, solubile sau ce-o vrea omul.
Nume utilizator schimbat din gazaru

iulius 2010

Mesaj de iulius 2010 »

gazaru scrie:Am vazut f.bine ce vrea sa faca omul si cred ca glazura,pasta si lichidele de hidratare tocmai pentru asta'si au rostul-sporirea atractiei pe termen scurt :idea: Daca am gresit incercand sa dau un sfat sau o varianta mai buna, cer iertare cat despre subiectul discutiei,cred ca tu esti cel care ai pierdut ocazia sa taci :!:

:lol: :lol: :lol: si glazura din ce-o face, sau cumpara un pliculet de la Dr. Oetker Glazura?
Ideia era daca se pot macina si apoi sa faca glazura, solubile sau ce-o vrea omul.[/quote]

Regret ca unii nu vor pot sau nu pot sa'nteleaga(am convingerea ca tu nu poti)ca a-ti exprima punctul de vedere nu inseamna neaparat a da cu bata-n balta asa cum face unii :lol: :lol: :lol: .IDEEA mea era sa ajut omul, nu sa ma lansez in dispute sterile care nu folosesc decat unora ca tine care se cred buricu'baltii :lol: :lol: :lol: .Deci i-mi mentin p.d.v.(sper ca ai inteles prescurtarea)si ma opresc aici,urandu-ti mari succesuri in alegerile ce se apropie-cred ca ai mari sanse sa obtii un mandat prin sectorul 5 :oops: .Daca totusi clachezi si acolo pot sa-ti pun la dispozitie gratuit niste alamanahuri explicative despre cum se face o glazura,folosind unele ingrediente enumerate chiar de tine,inclusiv de la Dr.Oetker :roll: Iertare cititorilor de buna credinta si bun simt :!:

Marian Cosereanu
pescar de competitie

Mesaj de Marian Cosereanu »

:lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din gazaru

georgik94

Mesaj de georgik94 »

Multumesc pentru raspunsuri cred ca o sa renunt la macinarea boilies-urilor si o sa le folosesc tari sau dipuite foarte bine cu ceva CSL si betaina credeti ca este bine?

VladTepes

Mesaj de VladTepes »

macina cateva si amesteca rezultatu cu lapte de porumb si iti faci o pasta cu ca re imbraci bilele , cel mai practic si mai eficient

georgik94

Mesaj de georgik94 »

Dar cu ce pot sa le hidratez cel mai bine ceva idei de dip pentru greaca-cercani?

Fir intins!!!

VladTepes

Mesaj de VladTepes »

dupa ochi pune niste CSL, Minamino si lapte de porumb sau melasa bagala intro galeata mare pune capacu si misca galeata mana se umezesc toate bilele, repeta operatiunea de rotire a galeti de cate ori iti adunci aminte.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”