Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
robyvan scrie:Poti sa pui, rau nu face.
Dar crapul nu are receptori pt capsaicina. Demonstrat stiintific.
Nu contest.Vladut Mateianu scrie:robyvan scrie:Poti sa pui, rau nu face.
Dar crapul nu are receptori pt capsaicina. Demonstrat stiintific.
Eu am demonstrat practic ca ii cam place...
Eu cred ca tu faci niste afirmatii gresite, fara sa fi in cunostiinta de cauza. Rr il produce inclusiv o firma celebra din Romania, dupa ce a creat reteta in urma testelor de laborator. A fost ideea mea. Mai multi producatori de nada cumparam de acolo, produsele sunt identice. Imi pare rau ca am si intervenit "sa dau din casa" , datorita incepatorilor ca tine atoatestiuturi nu mai posteaza nimeni la subiecte de acest gen....adnov scrie:Voi sunteti siguri ca chili a fost reteta succesului sau poate altceva din bila? Si eu am testat bila cu si fara chili si mari diferente nu am observat. Pentru mine e cost in plus... demonstrat stiintific si pe balta.
Vladut nimeni nu stie secretul Robin Red-ului! Faci niste afirmatii fara o baza reala de cunostinte. Daca s-ar stii toti ar produce Robin Red, inclusiv tu, asa ca hai sa nu mai vorbim doar sa umplem paginile forumului. Daca vreti sa ajutati un incepator nu incercati sa-l aburiti cu can can-uri. Asta nu ajuta!
La bile nu ma pot pronunta, insa, la feeder, mai ales toamna, un aditiv picant ( de regula folosesc Bait-Tech Hot Chilli ) a facut diferenta intre a prinde 2 pesti si 10. In sensul ca, daca reveneam pe nada neaditivata , dupa jumatate de ora max, incetau si prezentarile.adnov scrie:Voi sunteti siguri ca chili a fost reteta succesului sau poate altceva din bila? Si eu am testat bila cu si fara chili si mari diferente nu am observat.