Cojile de ou in boilies

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Avatar utilizator
George-Alexandru
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 1705
Membru din: Mie Dec 06, 2006 14:44
Puncte: 0
Localitate: Bucharest

Cojile de ou in boilies

Mesaj de George-Alexandru »

Cojile de ou macinate si adaugate in mix aduc un aport de calciu sintetizat pe cale naturala si nu in ultimul rand si poate cel mai important aspect,dau boiliesurilor o textura crocanta cu care crapii sunt obisnuiti.Am vazut ca sunt foarte multi care folosesc cojile de ou,dar macinate foarte fin- astfel incat anuleaza efectul crocant.Fata de celelalte produse care se folosesc pt a abtine acest efect crocant,coaja de ou ofera doua mari avantaje.
1-nu costa nimic
2-avand in vedere duritatea redusa a cojii de ou,nu afecteaza masa de rulat si nici garniturile si teava pistoalelor pneumatice.
Fişiere ataşate
Avantaje:aport de calciu si efect crocant
Avantaje:aport de calciu si efect crocant
IMG_0346.JPG (173.01 KiB) Vizualizat de 3474 ori
Cojilede ou,dupa ce in prealabil au fost laseate pe cartoanele lor la uscat.
Cojilede ou,dupa ce in prealabil au fost laseate pe cartoanele lor la uscat.
IMG_0371.JPG (152.09 KiB) Vizualizat de 3474 ori
Am gasit o solutie eficienta de macinare.
Am gasit o solutie eficienta de macinare.
IMG_0373.JPG (164.93 KiB) Vizualizat de 3474 ori
Rezultatul final.
Rezultatul final.
IMG_0374.JPG (170.25 KiB) Vizualizat de 3474 ori
IMG_0359.JPG
IMG_0359.JPG (191.84 KiB) Vizualizat de 3474 ori
350gcaja macinata/15 kg mix
350gcaja macinata/15 kg mix
IMG_0364.JPG (238.93 KiB) Vizualizat de 3474 ori
Cojile macinate se inglobeaza bine in boilies,chiar daca sunt macinate grosier.
Cojile macinate se inglobeaza bine in boilies,chiar daca sunt macinate grosier.
IMG_0370.JPG (120.76 KiB) Vizualizat de 3474 ori
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Avatar utilizator
Sebastian Stan
Mesaje: 187
Membru din: Lun Iul 29, 2013 15:46
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Cojile de ou in boilies

Mesaj de Sebastian Stan »

nu sunteti sanatosi

in 2030 o sa avem bile ca cea de la avatarul meu
Matador, Comunist Activ si Maestru la Vrajeala!


Genes Florin
pescar de competitie
Mesaje: 1628
Membru din: Mar Sep 01, 2009 12:13
Puncte: 0
Localitate: buzau
Contact:

Re: Cojile de ou in boilies

Mesaj de Genes Florin »

coaja de ou nu se pune de acum...
felicitari georgica pt poze.
Balta Puiesti

Avatar utilizator
osc1or
Veteran
Mesaje: 3888
Membru din: Lun Aug 13, 2012 14:35
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Cojile de ou in boilies

Mesaj de osc1or »

Eu cand fac bile fierte pun in castron oul spart si apoi pun si cojile de ou..
Cand bag mixerul le zdrobeste foarte bine
Nu arunc nici o coaja.

Am vazut asta pe youtube la niste englezi care isi faceau bile si de atunci i-am copiat si eu, oricum felicitari ca impartasesti toate aceste "Secrete" cu noi.
Critic echilibrat

Avatar utilizator
George-Alexandru
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 1705
Membru din: Mie Dec 06, 2006 14:44
Puncte: 0
Localitate: Bucharest

Re: Cojile de ou in boilies

Mesaj de George-Alexandru »

Genes Florin scrie:coaja de ou nu se pune de acum...
felicitari georgica pt poze.

Multumesc!
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Avatar utilizator
dani dan
Pescar de competitie
Mesaje: 325
Membru din: Mar Iun 14, 2011 19:55
Puncte: 0
Localitate: Brasov
Contact:

Re: Cojile de ou in boilies

Mesaj de dani dan »

[quote][/quote]Cojile de ou macinate si adaugate in mix aduc un aport de calciu sintetizat pe cale naturala si nu in ultimul rand si poate cel mai important aspect,dau boiliesurilor o textura crocanta cu care crapii sunt obisnuiti.Am vazut ca sunt foarte multi care folosesc cojile de ou,dar macinate foarte fin- astfel incat anuleaza efectul crocant.Fata de celelalte produse care se folosesc pt a abtine acest efect crocant,coaja de ou ofera doua mari avantaje.
1-nu costa nimic
2-avand in vedere duritatea redusa a cojii de ou,nu afecteaza masa de rulat si nici garniturile si teava pistoalelor pneumatice.


problema e cu ouale din comert.ele sunt spalate(tratate)cu niste substante care nu cred ca fac bine la apetitul crapului :!:
la cele de tara e ok :D
era o parere.
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)

shahjaban
pescar de competitie
Mesaje: 1377
Membru din: Vin Feb 08, 2013 15:00
Puncte: 0
Localitate: Brasov

Re: Cojile de ou in boilies

Mesaj de shahjaban »

am vazut si eu asta demult in boiliesurile SOURCE ale lui Terry Hearn......foarte buna ideea ...eu le maruntesc putin intr-un mojar :))
Dragos C. - Brasov

shahjaban
pescar de competitie
Mesaje: 1377
Membru din: Vin Feb 08, 2013 15:00
Puncte: 0
Localitate: Brasov

Re: Cojile de ou in boilies

Mesaj de shahjaban »

mixerul vostru este super profi , baieti !! adevarat !! ( l-am admirat din nou !! )
Dragos C. - Brasov

Avatar utilizator
George-Alexandru
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 1705
Membru din: Mie Dec 06, 2006 14:44
Puncte: 0
Localitate: Bucharest

Re: Cojile de ou in boilies

Mesaj de George-Alexandru »

Da este un malaxor profesional pentru aluaturi dure.Am incercat si a fost o solutie eficienta pentru macinarea cojilor de ou.anul trecut am avut coaja de la 7000 de oua. :) La inceput am fost tentat sa folosesc melanj ou,dar am preferat sa raman la varianta clasica cu oua normale.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”