De ce il pacalesc plasticele pe crap?

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
Alex Matea
Puncte: 0

Re: De ce il pacalesc plasticele pe crap?

Mesaj de Alex Matea »

Daca nu pot fi trecute prin firul de par (crosetate ) pot fi prinse cred ca un pop-up prin bucla.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

nu se pot pune pe firul de par, nu stiu ce e cu poza cu pricina.
pt. carlig exista alte bile mai consistente, de genul celor de la enterprise.
(in seara asta puteti vedea fotografii cu noua gama a lui warwick, precum si alte exponate ale targului carplove-budapesta pe prima pagina www.crapmania.ro)

iar aceste bile de gel (de consistenta pilulelor cu untura de peste din copilarie) nu sunt nici momeala.
ci doar un suport de aroma, care elibereaza semnalul chimic in apa timp de 12 ore in ape necurgatoare (zic ei)
The One Team

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Articolul cu crapii iarna nu e acelasi care l-ati filmat anul asta prin primavara si difuzat pe antena la Mincinosii?Stiu ca l-am rugat pe Mircea sa prezinte mai pe indelete montura maggotrig
Imagine

robertpescar

Mesaj de robertpescar »

o prezentare corecta ar fi cu acul pe substrat sau cu acul in tija?se pot folosi plastice pe monturi anti blow?si daca da cum ar trebui echilibrat corect acul?

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

matei1971 scrie:Se pot dipui iar mirosul tine si 2 zile in apa!

poate doar in visele tale...
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

CostinCod scrie:Din cat am priceput eu plasticele pana acum va pot spune urmatoarele :

1. Enterprise tackle rulls ! de ce ? pt ca sunt facute dintr-un material care in componenta are deja atractanti arome etc !

2. Nu va mai chinuiti sa dipuiti plasticele ! nu are efect decat cateva minute. (testat) un plastic de calitate are o componenta compacta neporoasa care nu va absorbi nimic, tebuie sa ramana flotabila la un anumit standard nu ? nu poate sa se imbibe si sa se scufunde ....

3. Pescuiti cu plastice si naditor sau saculet solubil conteaza foarte mult nada din apropierea monturii!!!!! norul, zona nadita , asta va face crapul sa confunde plasticul cu ce a mai halit de pe jos. daca credeti ca plasticul tre sa fie megagigi va inselati , am prins si la spuma de talpa de papauc care absoarbe insa dip!

4. Pentru o frecventa buna de trasaturi trebuie sa va asigurati ca mentineti o cantitate de nada scazuta pe pat si nada permanent pe naditor, schimbati lansetele des la 25 de minute, astfel locul se mentine nadit din ce cade de pe naditor si atat !

5. Cat despre culoare... frate nadeste cu mov pescuieste cu mov s dar daca vei nadi cu porumb galben pescuieste cu plastic galben faptul ca se ridica putin de pe substrat e suficienta prezentarea, daca e mofturos asa pune 2 unu galben unu rosu contrastul puternic poate fi atractiv !

6. mai mergeti si pe la peste si mai lasati forumu :P
Se vede ca te-am invatat bine... :D
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

matei1971

Mesaj de matei1971 »

maxx1979 scrie:
matei1971 scrie:Se pot dipui iar mirosul tine si 2 zile in apa!

poate doar in visele tale...

Eu am scos o lanseta din apa la peste 24h si miroseau la fel de puternic!
E treaba ta daca nu crezi sau nu sti dar exista un asemenea dip iar boabele erau din cele simple.
Sarbatori Fericite!
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

CostinCod

Mesaj de CostinCod »

maxx1979 scrie:
CostinCod scrie:Din cat am priceput eu plasticele pana acum va pot spune urmatoarele :

1. Enterprise tackle rulls ! de ce ? pt ca sunt facute dintr-un material care in componenta are deja atractanti arome etc !

2. Nu va mai chinuiti sa dipuiti plasticele ! nu are efect decat cateva minute. (testat) un plastic de calitate are o componenta compacta neporoasa care nu va absorbi nimic, tebuie sa ramana flotabila la un anumit standard nu ? nu poate sa se imbibe si sa se scufunde ....

3. Pescuiti cu plastice si naditor sau saculet solubil conteaza foarte mult nada din apropierea monturii!!!!! norul, zona nadita , asta va face crapul sa confunde plasticul cu ce a mai halit de pe jos. daca credeti ca plasticul tre sa fie megagigi va inselati , am prins si la spuma de talpa de papauc care absoarbe insa dip!

4. Pentru o frecventa buna de trasaturi trebuie sa va asigurati ca mentineti o cantitate de nada scazuta pe pat si nada permanent pe naditor, schimbati lansetele des la 25 de minute, astfel locul se mentine nadit din ce cade de pe naditor si atat !

5. Cat despre culoare... frate nadeste cu mov pescuieste cu mov s dar daca vei nadi cu porumb galben pescuieste cu plastic galben faptul ca se ridica putin de pe substrat e suficienta prezentarea, daca e mofturos asa pune 2 unu galben unu rosu contrastul puternic poate fi atractiv !

6. mai mergeti si pe la peste si mai lasati forumu :P
Se vede ca te-am invatat bine... :D

da max m-ai invatat bine dar nu mai stiu cand inainte sau dupa ce ai pescuit cu mamaliga de la baboieru peste patul meu de bile la Hobaia :)))

plus ca tu foloseai 2 plastice care ridicau rigul lung de 12 cm in totalitate :)))

eu am expus altceva

ciao max !
CRAPOHOOLIC
CPK CARP TEAM

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

De ce crede lumea ca plasticele pacalesc pestele ?Oare nu sunt si alte lucruri care cumulate, pacalesc pestele ?De exemplu; nada ,experienta ,zona de pescuit ,montura ,prezentarea momeli ,etc .Toate puse la un loc ,multa munca si rezultatele n-au cum sa nu apara.
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ce nu spune nimeni aici e ca se pacaleste singur cu plasticele si asta din curiozitate. Ca ciortanica le ia din prostie e altceva. Ea mananca de frica sa nu ramana nemancata. Daca le asociezi cu arome sau atractanti nu faci altceva decat sa-l aduci pe vad. La noi nu sunt atat de nemancati incat sa haleasca orice.
La Multi Ani!
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”