am udat cobra de fiecare data dar tot s-au apartCiuchi scrie:Nu uda bilele... inainte sa le arunci, uda cobra (bag-o in apa inainte). Bilele probabil ca sunt mai proaspete, insa daca e cobra uda nu se vor mai sparge la folosire

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
am udat cobra de fiecare data dar tot s-au apartCiuchi scrie:Nu uda bilele... inainte sa le arunci, uda cobra (bag-o in apa inainte). Bilele probabil ca sunt mai proaspete, insa daca e cobra uda nu se vor mai sparge la folosire
cade si asta pentru ca eu am udat cobra la trei aruncaridajackal scrie:la fiecare 10-11 bile aruncate si atunci nu se mai sparg ...
Incearca sa uzi bilele cum am zis eu si vezi ce se intampla.venom scrie:cade si asta pentru ca eu am udat cobra la trei aruncaridajackal scrie:la fiecare 10-11 bile aruncate si atunci nu se mai sparg ...
Asta este. Trebuie uscate putin, dar nu exagerati, pentru ca se usureaza prea mult si nu mai ajung prea departe.IULIAN CARACUDA scrie:Pana acum nu se spargeau pentru ca nu le gaseati niciodata proaspete.Dar de anul asta se vede diferenta...![]()
Intradevar trebuie lasate putin la aer sa se mai intareasca.
multumesccrispauly scrie:sunt prea proaspete. bagati-le in sac si le uscati putin dar ferite de soare, intr-un loc unde este curent.
in 24 de ore ar trebui sa fie ok. am avut aceasi problema si cu the source. sa le incercati si pe astea cu incredere.