Singurul lucru rau care se poate intampla este sa ai probleme cu rularea ,uscarea bilelor dupa fierbere ,stabilitatea lor in apa pe firul de par , etc, etc .Multi se sperie cand vad ca vrei sa folosesti 1 kg de GLM

dar daca faci un calcul ai 18 kg de amestec ( mix ) care contine 1 kg GLM care inseamna ca ai 55 gr GLM/ kg cu toata increderea te asigur ca inca esti departe de dozajul la care rezultatele nu cresc proportional cu investitia .Presupunand ca mixul are 10 % robin red pe bune , sa mai pui inca 55 gr /kg este inutil si nu pot anticipa cat de tare va pune in umbra GLM-ul ,deci eu as renunta la robin red daca as stii ca intradevar 1016 are 10 % RR ,eventual a-si taia in doua mixul ( 8 kg- 7 kg ) si la 8 kg de mix a-si pune 800 gr GLM fara sa mai pui ceva aroma iar la ceilati 7 kg 200 gr GLM si 350 gr robin red si folosind o aroma de franfurter sausage.Cu wpc -ul sau cu ori care liant/intaritor va trebui sa lucrezi pe cantitati mici daca vrei sa le faci fierte si sa urci dozajul progresiv pana ajungi ca bilele sa corespunda tuturor cerintelor adica sa nu se fisureze la uscare,sa reziste la cobrare si cel putin 12 ore pe firul de par , sa fie permiabile ca sa lase sa iasa aromele din ea .Daca pe apa pe care pescuiesti nu este caras si albitura poti sa le faci solubile si sa le lasi la uscat mai mult timp sa fie tari dar aici apare problema ca devin usoare si daca e nevoie de cobrare la distanta e cam greu.
Daca intradevar mergi la concurs pe 2 zile e bine sa nu fie foarte tari sa lucreze mai repede.
Nu pot sa dau sfaturi ce aroma ar merge la o doza asa de mare de GLM eu intodeauna atunci cand trec de 50 gr /kg nu pun arome.
Daca mixul 1016 este asa cum l-ai descris mai jos si are doar 50 gr/kg faina predigerata inca 50 gr/kg in plus aduc mai multa valoare decat 50 gr robin red propus de tine.