body scrie:Cel mai mult ma gandesc de ce toata lumea isi doreste sa isi faca un mix propriu cand poate folosi un mix ready made de buna calitate si personalizarea boilesului propriu zis sa vina din combinatiile de lichide si suplimente nutritive e mult mai usor si macar se ruleaza. Cunosc foarte multi pescari de competitii care fac diverse comicarii incercand sa isi produca propriul mix in conditiile in care mari concursuri s-au castigat cu retete clasice de boiles facut din mixuri ready made.
Radu Badica
Da , dar cine a castigat concursuri cu o reteta proprie a castigat si concursul cu viata. Nu la cantitate ci la calitate.
P.S. Cei mai multi si-au pierdut degeaba timpul pe acest drum al experientelor . Asa ca sfatul tau este foarte bun.
Ca sa fiu sincer eu am ajuns sa imi fac propriile mixuri dupa ce am utilizat ani buni mixurile clasice BFM, Red Hering, The Secret si altele.
Dupa parerea mea cel mai importatant pentru cineva care isi doreste sa isi faca propriul mix in primul rand trebuie sa tina un echilibru intre componentele importante cu incarcatura de proteina si cele cu maxim de carbohidrati cele mecanice, e foarte simpu "o friptura goala nu o sa aibe valoarea uneia cu cartofi si muraturi"
Iarna asta o sa incerc un pic sa discut pe tema aceasta daca exista interes bineinteles.
body scrie:Ca sa fiu sincer eu am ajuns sa imi fac propriile mixuri dupa ce am utilizat ani buni mixurile clasice BFM, Red Hering, The Secret si altele.
Dupa parerea mea cel mai importatant pentru cineva care isi doreste sa isi faca propriul mix in primul rand trebuie sa tina un echilibru intre componentele importante cu incarcatura de proteina si cele cu maxim de carbohidrati cele mecanice, e foarte simpu "o friptura goala nu o sa aibe valoarea uneia cu cartofi si muraturi"
Iarna asta o sa incerc un pic sa discut pe tema aceasta daca exista interes bineinteles.
Radu Badica
Mai baga Raducule putina predigerata ca ie ger rau afara
body scrie:Cel mai mult ma gandesc de ce toata lumea isi doreste sa isi faca un mix propriu cand poate folosi un mix ready made de buna calitate si personalizarea boilesului propriu zis sa vina din combinatiile de lichide si suplimente nutritive e mult mai usor si macar se ruleaza. Cunosc foarte multi pescari de competitii care fac diverse comicarii incercand sa isi produca propriul mix in conditiile in care mari concursuri s-au castigat cu retete clasice de boiles facut din mixuri ready made.
Radu Badica
Nici un mix din comert nu se va putea compara vreodat cu un mix facut acasa, de un pescar bine informat !
De rulat, intradevar se ruleaza bine, dar asta datorita ingredientelor ieftine, de "volum"...
Radu Badica
Nici un mix din comert nu se va putea compara vreodat cu un mix facut acasa, de un pescar bine informat !
De rulat, intradevar se ruleaza bine, dar asta datorita ingredientelor ieftine, de "volum"...
Are dreptate Vladut numai ca ingredientele trebuie sa fie proaspete :ce scrie pe ambalaj sa fie si in punga si sa nu fie botezate de comerciant .Daca nu esti sigur de calitatea ingredientelor intoduse in mix mai bine mix ready made.
apropo de rulat, am conceput un mix propriu, cu 30 % faina de peste si multe multe seminte. nu am avut nici o problema la rulat cu toate ca erau solubile.
ce fel ii exact nu stiu, dar arata exact ca si LT94. ingredientele de legatura au fos faina de soia vreo 10%, faina de orez vreo 5%, faina de grau tot 5%si cam atat...
restul e cancan. in rest nu stiu exact cantitatile, productia fiind in sat,implicit si retetele, dar in rest am mai avut porumb, grau, orz, macinate, ceva PVM`uri pentru animale. in mare cam asta ar mai fi...