Incrediente obligatori

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Incrediente obligatori

Mesaj de Dan Mitranescu »

body scrie:Cel mai mult ma gandesc de ce toata lumea isi doreste sa isi faca un mix propriu cand poate folosi un mix ready made de buna calitate si personalizarea boilesului propriu zis sa vina din combinatiile de lichide si suplimente nutritive e mult mai usor si macar se ruleaza. Cunosc foarte multi pescari de competitii care fac diverse comicarii incercand sa isi produca propriul mix in conditiile in care mari concursuri s-au castigat cu retete clasice de boiles facut din mixuri ready made.

Radu Badica
Da , dar cine a castigat concursuri cu o reteta proprie a castigat si concursul cu viata. :wink: :) Nu la cantitate ci la calitate. :D

P.S. Cei mai multi si-au pierdut degeaba timpul pe acest drum al experientelor . Asa ca sfatul tau este foarte bun.

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Ca sa fiu sincer eu am ajuns sa imi fac propriile mixuri dupa ce am utilizat ani buni mixurile clasice BFM, Red Hering, The Secret si altele.
Dupa parerea mea cel mai importatant pentru cineva care isi doreste sa isi faca propriul mix in primul rand trebuie sa tina un echilibru intre componentele importante cu incarcatura de proteina si cele cu maxim de carbohidrati cele mecanice, e foarte simpu "o friptura goala nu o sa aibe valoarea uneia cu cartofi si muraturi"
Iarna asta o sa incerc un pic sa discut pe tema aceasta daca exista interes bineinteles.

Radu Badica

vali.v

Mesaj de vali.v »

body scrie:Ca sa fiu sincer eu am ajuns sa imi fac propriile mixuri dupa ce am utilizat ani buni mixurile clasice BFM, Red Hering, The Secret si altele.
Dupa parerea mea cel mai importatant pentru cineva care isi doreste sa isi faca propriul mix in primul rand trebuie sa tina un echilibru intre componentele importante cu incarcatura de proteina si cele cu maxim de carbohidrati cele mecanice, e foarte simpu "o friptura goala nu o sa aibe valoarea uneia cu cartofi si muraturi"
Iarna asta o sa incerc un pic sa discut pe tema aceasta daca exista interes bineinteles.

Radu Badica

Mai baga Raducule putina predigerata ca ie ger rau afara :lol: :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

body scrie:Cel mai mult ma gandesc de ce toata lumea isi doreste sa isi faca un mix propriu cand poate folosi un mix ready made de buna calitate si personalizarea boilesului propriu zis sa vina din combinatiile de lichide si suplimente nutritive e mult mai usor si macar se ruleaza. Cunosc foarte multi pescari de competitii care fac diverse comicarii incercand sa isi produca propriul mix in conditiile in care mari concursuri s-au castigat cu retete clasice de boiles facut din mixuri ready made.

Radu Badica
Nici un mix din comert nu se va putea compara vreodat cu un mix facut acasa, de un pescar bine informat !
De rulat, intradevar se ruleaza bine, dar asta datorita ingredientelor ieftine, de "volum"... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Vladut Mateianu scrie:

Radu Badica
Nici un mix din comert nu se va putea compara vreodat cu un mix facut acasa, de un pescar bine informat !
De rulat, intradevar se ruleaza bine, dar asta datorita ingredientelor ieftine, de "volum"... :wink:
Are dreptate Vladut numai ca ingredientele trebuie sa fie proaspete :ce scrie pe ambalaj sa fie si in punga si sa nu fie botezate de comerciant .Daca nu esti sigur de calitatea ingredientelor intoduse in mix mai bine mix ready made.

george n

Mesaj de george n »

apropo de rulat, am conceput un mix propriu, cu 30 % faina de peste si multe multe seminte. nu am avut nici o problema la rulat cu toate ca erau solubile.

cata grasu

Mesaj de cata grasu »

Ma mir ca sa rulat cu atata faina de peste ! Ce tip ai folosit ? Si ce altceva ai mai pus in mix de sa legat ?
SREVNI ETSETIC !

george n

Mesaj de george n »

ce fel ii exact nu stiu, dar arata exact ca si LT94. ingredientele de legatura au fos faina de soia vreo 10%, faina de orez vreo 5%, faina de grau tot 5%si cam atat...

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

george n scrie: ingredientele de legatura au fos ...
numai atat? restul de 50% ce-ai avut?
Marius Sârbu

george n

Mesaj de george n »

restul e cancan. in rest nu stiu exact cantitatile, productia fiind in sat,implicit si retetele, dar in rest am mai avut porumb, grau, orz, macinate, ceva PVM`uri pentru animale. in mare cam asta ar mai fi...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”