George-Alexandru scrie:Iuliane ai inceput sa dai din casa!?![]()
![]()
![]()
![]()
--------
Doar iau pulsul `pietei

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
George-Alexandru scrie:Iuliane ai inceput sa dai din casa!?![]()
![]()
![]()
![]()
Mircea.Jakab scrie:sunt curios scoicile cat de solubile sunt...sau melcisorii...sau larvele..sau mai stiu eu ce rahaturi mai mananca crapul...ionut72 scrie:Eu am o nelamurire: cu ce macini pasarelele?ce credeti, un mix: 25% gris, 25% faina de soia, 30% faina de peste, 20% seminte de pasarele macinate (si eventual inca 5% sare, piper, boia, condimente chinezesti) + partea lichida putin CSL + aroma 10ml + lapte porumb/oua nu prinde peste?![]()
![]()
Lasand gluma la o parte, tu ai incercat sa rulezi si, apoi, ai pescuit cu un asemenea mix?
In primul rand, n-ai ingrediente solubile care inseamna semnalul de hrana pentru crap!
semnalul de hranire al retetei simpliste de mai sus este dat de catre partea lichida...cat despre mix de rulat nu se ruleaza in varianta aceasta...dar daca se scade faina de peste la 20% si pasarelele la 5% nemacinat si se inlocuiesc procentele cu lapte praf si faina de melasa sigur se leaga....si cat despre prins peste...prinde cu siguranta![]()
P.S. la partea lichida poti sa adaugi si niste indulcitor...
Mircea.Jakab scrie:sunt curios scoicile cat de solubile sunt...sau melcisorii...sau larvele..sau mai stiu eu ce rahaturi mai mananca crapul...ionut72 scrie:Eu am o nelamurire: cu ce macini pasarelele?ce credeti, un mix: 25% gris, 25% faina de soia, 30% faina de peste, 20% seminte de pasarele macinate (si eventual inca 5% sare, piper, boia, condimente chinezesti) + partea lichida putin CSL + aroma 10ml + lapte porumb/oua nu prinde peste?![]()
![]()
Lasand gluma la o parte, tu ai incercat sa rulezi si, apoi, ai pescuit cu un asemenea mix?
In primul rand, n-ai ingrediente solubile care inseamna semnalul de hrana pentru crap!
semnalul de hranire al retetei simpliste de mai sus este dat de catre partea lichida...cat despre mix de rulat nu se ruleaza in varianta aceasta...dar daca se scade faina de peste la 20% si pasarelele la 5% nemacinat si se inlocuiesc procentele cu lapte praf si faina de melasa sigur se leaga....si cat despre prins peste...prinde cu siguranta![]()
szucs lorand scrie:RR,WPC si faina de peste nu pot lipsi dar sa imi spuna cineva ce sa pun in mix ca sa fie coca usor de rulat si bilele sa fie elastice si sa nu crape cand se usuca
-----George-Alexandru scrie:szucs lorand scrie:RR,WPC si faina de peste nu pot lipsi dar sa imi spuna cineva ce sa pun in mix ca sa fie coca usor de rulat si bilele sa fie elastice si sa nu crape cand se usuca
Cauta pe Youtube emisiunea Serios despre pescuit 3 apr 2013 si o sa vezi ce te intereseaza.![]()
vreu sa mentionez din start ca nu am facut singur pana acum bile, dar m-am documentat suficient zic eu, oricum rog pe cei profi sa ma contrazica daca e cazul.Mircea.Jakab scrie:sunt curios scoicile cat de solubile sunt...sau melcisorii...sau larvele..sau mai stiu eu ce rahaturi mai mananca crapul...ionut72 scrie:Eu am o nelamurire: cu ce macini pasarelele?ce credeti, un mix: 25% gris, 25% faina de soia, 30% faina de peste, 20% seminte de pasarele macinate (si eventual inca 5% sare, piper, boia, condimente chinezesti) + partea lichida putin CSL + aroma 10ml + lapte porumb/oua nu prinde peste?![]()
![]()