Jet si TurboJet

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
robert_anisoiu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Jet si TurboJet

Mesaj de robert_anisoiu »

Salutare tuturor,

din ce am vazut pe site-ul magazinului Senzor, exista solubile Jet la kilogram si solubile atat Jet cat si TurboJet pentru carlig. Solubile TurboJet la kilogram nu am vazut in oferta magazinului.

Intrebarea mea este: sa folosesc Jet la kilogram pentru nadire si TurboJet pentru carlig sau Jet la kilogram pentru nadire si Jet pentru carlig la carlig? Care din cele doua variante este optima?

Pescuiesc in general pe Tancabesti II, unde crapii sunt intre 2-5 kg si balta nu prea e pescuita la boilies.

Multumesc in avans.

razvan_bv
Puncte: 0

Re: Jet si TurboJet

Mesaj de razvan_bv »

Salut! TurboJet-ul este o bila exclusiv pt carlig, nu o vei gasii la kg.Poti nadii cu Jet iar la carlig TurboJet, pt ca are putere mai mare de atractie fata de Jet (varianta pt carlig).Am pescuit cu Turbojet si pot spune ca mereu am avut prezentari.nu e nici o problema ca nadesti cu Jet si la ac folosesti Turbojet.Dintre cele doua tipuri de bila pt carlig enumerate de tine eu as alege Turbojet! Fir intins!
Ciortanului ii place si Mandarin! :wink:
C&R

PAC-PAC 1

Mesaj de PAC-PAC 1 »

TUrbojet la ac si nadesti cu Jet de la galeata, cele ieftine. Pe MV2 merge de minune conbinatia asta, dar si cu bila de 24 solubila daca dai noaptea la capturi. Apropos, noaptea se prinde mult mai bine decat ziua, si bucati sarite de 10 kg !

Cirus Balaban

Mesaj de Cirus Balaban »

mare dreptate ai, chiar si in noiembrie tot asa se prinde !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”