depinde de vascozitate, faci teste de dilutie... defapt mai poti rula bilele cu amidon cu gelifiere la rece si sa adaugi 50g dextroza care e echivalentul laptelui de porumb. Glucoza/Dextroza este acelasi lucru...
amidon cu gelifiere la rece este altceva decat amidonul de comert, gelifiaza la rece. Pasta se face la fel ca si cand o faci ou, aceasi consistenta,doar ca dupa ce rulezi nu mai fierbi bilele.Eu zic sa folosesti lapte de porumb si sa lasi experimentele, macar pana cand te obisnuiesti cu rulatul ..
Amidonul cu gelifirre la rece se adauga in proportie de 100gr la kilogramul de mix, gen sa ai 1100 gr, iar apoi totul decurge normal...nu mai adaugi ou, doar apa plus lichidele nutritive,aroma sau ce folosesti in partea lichida ..
Am inteles!nu vreau sa ma las pana nu o sa reusesc sa imi fac singur laptele de porumb,doar ca nu o sa mai incerc cu amidon si o sa apelez la glucoza!aici este problema iar ca nu stiu cat trebe diluata glucoza sa pot sa o pun in bidon si cand am nevoie sa o folosesc!ma gamdesc ca este foarte vascoasa in stare ei normala atunci cand o cumpar!!