Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Nu am inteles nimic, cred ca am eu o problema sau ceva..crayzyboy99 scrie:am avut ceva trasaturi mai speciale, un caras la una din alea method feeder. Mai mult m-a atras o trasatura la pufy ,, haiducul unguresc ,, mi-a tras undita in apaeu dormesm... Puteti incerca cele method feeder, carasul este disperat... A tot tras carasei, dar din motive necunoscute ii scapam la mal... Pe timp de zi nici un semn, dimeneata la prima ora merge. eu pescuiesc la balta populata...
si eu am aceeasi problema.....da daca-l prinzi pe haiducul unguresc, rupe-i capu.......Dan Serban scrie:Nu am inteles nimic, cred ca am eu o problema sau ceva..crayzyboy99 scrie:am avut ceva trasaturi mai speciale, un caras la una din alea method feeder. Mai mult m-a atras o trasatura la pufy ,, haiducul unguresc ,, mi-a tras undita in apaeu dormesm... Puteti incerca cele method feeder, carasul este disperat... A tot tras carasei, dar din motive necunoscute ii scapam la mal... Pe timp de zi nici un semn, dimeneata la prima ora merge. eu pescuiesc la balta populata...
Reciteste-ti postarea in care incercai sa explici ceva despre niste trasaturi mai speciale, haiducul unguresc si cum nu reuseai sa aduci la mal cărăşeii.crayzyboy99 scrie:ce anume nu ai inteles?
E de la noi, las-o asa.robyvan scrie: si eu am aceeasi problema.....da daca-l prinzi pe haiducul unguresc, rupe-i capu.......