Monster Pursuit

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
nit_matias
Pescar de competitie
Puncte: 0

Monster Pursuit

Mesaj de nit_matias »

Salutari,

Am cumparat acum o saptamana un handy pack Monster Pursuit, a mai rulat cineva mixul asta? Daca da as vrea informatii despre ce a mai pus in afara de aroma, mix si ou. De asemenea ce rezultate notabile a avut.

Multumiri,
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

sandu marian

Re: Monster Pursuit

Mesaj de sandu marian »

Excelent mix. Destinat pentru peste mare. Sfatul meu este sa respecti reteta. Daca te complici s-ar putea sa te coste mai mult iar rezultatul sa nu fie cel pe care il astepti. Intreaba-i pe cei de unde l-ai cumparat.

al crapone

Mesaj de al crapone »

Salut,

Este unul dintre mixurile de clasa, in primii ani de pescuit modern in Romania, pe unele balti (vezi Darvari, Tancabesti) se prindea excelent cu bile din acest mix, chiar si cu ready made-uri. Cum spunea si Marian, sfatul meu este sa renunti la "imbunatatiri", asta e o meteahna romaneasca... Oamenii care au scos mixul pe piata pescuiesc de 40 de ani, l-au testat si rastestat, chiar nu are sens sa iesi din reteta originala. Fa-l cum scrie pe pachet si sigur vei avea rezultate. Daca vrei lamuriri, sunt convins ca cei de la care ai cumparat pachetul ti le pot da.
Toate bune!

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Multumesc pentru informatii
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

mihnea bh

Mesaj de mihnea bh »

aroma faina, merge pe multe balti ! dar scump rau la noi, la unguri se gaseste la preturi mult mai avantajoase pentru pescari.

popescugeorge

Mesaj de popescugeorge »

Unul dintre cele mai bune mixuri pe care le-am folosit. Am pescuit cu el amestecat cu Enervite Gold (baietii de la Big Fish mi-au recomandat Amber Attractor de la Nash, dar nu aveau pe stoc la momentul respectiv) si Robin REd. Partea lichida am luat-o pe cea la sticluta de 100ml, cu toate ca cea descompusa cred ca ar fi mers si mai bine (iesi mai scump, in schimb)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”