Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Taie, nu te zgarcii ca altfel nu faci treaba ! - sunt ok pop-up`urile dyanamiteliviu_d scrie:Mersi frumos.asa ma gandeam si eu ca e cam mare.eventual daca mai tai din pop up, il ciopartesc.Dar ma inteapa inima caci am vazut cat costa o cutie de dynamite.
Gasesti la Mircea Gheran pop up uri fără aroma de diferite dimensiuni și culoriarsinel scrie:Folosesc popup-uri de albe și roși de la CC Moore aroma Northern Specials NS1+ care nu știu ce aroma au ,miros a guma turbo dar am prins foarte, foarte bine la ele.
Mai folosesc de la Dynamite -ananas cu banana - galbene și de la Solar -ananas tot galben.Toate în varianta de 10,12,14 sau 15mm.
Mai nou am cumpărat Aroma de la CC Moore de Frankurter, NS1, Monșer Crab și am făcut rost de popup-uri albe și roși de 12 și 14 mm blank la care le-am pus câte 3 picături dar nu mai găsesc la nimeni popup-uri fără aroma (albe,roși, galben) fără aroma la aceasta dimensiune ca sa-ti mai fac.
![]()
Pop-up CC Moore Mini Bitez 8mm - fara aroma.arsinel scrie:Folosesc popup-uri de albe și roși de la CC Moore aroma Northern Specials NS1+ care nu știu ce aroma au ,miros a guma turbo dar am prins foarte, foarte bine la ele.
Mai folosesc de la Dynamite -ananas cu banana - galbene și de la Solar -ananas tot galben.Toate în varianta de 10,12,14 sau 15mm.
Mai nou am cumpărat Aroma de la CC Moore de Frankurter, NS1, Monșer Crab și am făcut rost de popup-uri albe și roși de 12 și 14 mm blank la care le-am pus câte 3 picături dar nu mai găsesc la nimeni popup-uri fără aroma (albe,roși, galben) fără aroma la aceasta dimensiune ca sa-ti mai fac.
![]()