Am tot cautat pe google rezolvari la urmatoarea problema dar nu am gasit, asa ca am decis sa intreb si pe forum pescarii mult mai experimentati.
Ieri am facut de test 2 retete de boilies (fiert) si unul (cu unul din cele 2 mixuri) solubil, deci din mixul A am facut o jumatate fierte o jumatate solubile iar din mixul B am facut numai fierte.
La mixul A varianta solubila nu am intampinat nici o problema, deci nu discutam despre el. Astept sa se usuce bilele si o sa vad in cat timp se vor dizolva in paharul cu apa.
La mixul A varianta fiarta am observat ca dupa 50-60sec de fierbere incep sa se dizolve si daca le mai las inca 10-20sec se dizolva de tot.. dar nu se ridica..
La mixul B nu am observat probleme de dizolvare dar nici dupa 90secunde nu se ridica...
Pana la urma am fiert si bilele A si B in jur de 40secunde. Nu stiu daca e suficient, nu stiu cum sa imi dau seama..
In seara asta, dupa aproximativ 30 ore de la terminarea "operatiunii monstru" (cum am denumit-o noi ieri

Ce parere aveti?
De mentionat ca reteta A este o reteta care are 5% faina peste predigerata, 5%wpc, 5%izolat soia, 5% lapte praf, ma gandesc ca sunt cam multe ingrediente solubile??
Reteta B este o reteta ieftina, cu 5% lapte praf...
Daca au relevanta si retetele in sine le pot posta.