produse imperial baits

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
Avatar utilizator
andrei_h
Mesaje: 217
Membru din: Mar Ian 08, 2013 0:47
Puncte: 0
Localitate: Arad

produse imperial baits

Mesaj de andrei_h »

Buna as vrea sa deschid acest topic relativ la produsele Imperial baits. Ce magazine online comercializeaza aceste produse. Sa facem aici o lista cu magazinele din romania pt ca sunt sigur ca multi ar fi interesati de produse. Nu ma refer doar la bile ready made. Ci la produse pentru productie si toate produsele oferite de ei.

Avatar utilizator
gor965
Moderator
Mesaje: 14706
Membru din: Vin Mai 25, 2007 17:04
Puncte: 0
Localitate: Calarasi

Re: produse imperial baits

Mesaj de gor965 »

andrei_h scrie:Buna as vrea sa deschid acest topic relativ la produsele Imperial baits. Ce magazine online comercializeaza aceste produse. Sa facem aici o lista cu magazinele din romania pt ca sunt sigur ca multi ar fi interesati de produse. Nu ma refer doar la bile ready made. Ci la produse pentru productie si toate produsele oferite de ei.
In mod normal toate detaliile astea pe care le vrei postate aici, le gasesti pe sit-ul respectivei firme. Cu alte cuvinte, preluarea datelor legate de distribuitori, lista de produse si preturi, si afisarea lor aici, se cheama reclama ! Daca administratia acestui sit e de acord, ramane de vazut, dar ar trebui intrebata inatai in privat, nu pusa in fata unui demers public .
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”