Recomandare solubile!

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

.JuNioR.
Puncte: 0

Recomandare solubile!

Mesaj de .JuNioR. »

Imi recomanda si mie cineva, ceva, solubile bune sau f.bune?!

Corado_Bv

Re: Recomandare solubile!

Mesaj de Corado_Bv »

poti incerca turbojet sau altceva de la planet(senzor) eu am prins constant indiferent de balta. chiar si pe dumbravita, balta cu crapi neinvatati la boiles !

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

carping premium meat solubile sau senzor 1016 solubile
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."

APS TOMIS

contaeugen

Mesaj de contaeugen »

Depinde de balta in care pescuiesti. De exemplu, pe baltile din jurul Bucurestiului crapii sunt invatati la arome pe baza de squid-octopus, probabil ca datorita celor de la Senzor care au introdus aceasta nada in Romania. Deci, fara sa am ceva de castigat, iti recomand cu incredere solubilele lor Planet 1016 ! Bine, mai sunt si alti producatori de nada care au aparut dupa ei, poti incerca , dar preferabil este ca mai intai sa incerci originalul.Chiar daca este mai scump.

.JuNioR.

Mesaj de .JuNioR. »

Pai si eu tot de la Planet 1016 mi-as lua,dar,nu stau in Bucuresti si nu merg special pana in Bucuresti sa-mi cumpar solubile. :lol: O sa merg azi pana in Ungaria sa vad ce gasesc si acolo,sper sa gasesc ceva bun! :wink: Va multumesc oricum.O zi buna,

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

.JuNioR. scrie:Pai si eu tot de la Planet 1016 mi-as lua,dar,nu stau in Bucuresti si nu merg special pana in Bucuresti sa-mi cumpar solubile. :lol: O sa merg azi pana in Ungaria sa vad ce gasesc si acolo,sper sa gasesc ceva bun! :wink: Va multumesc oricum.O zi buna,
Prietene nu trebuie sa mergi pana in Bucuresti ca sa iti iei bile, daca esti minor faci un cont pe siteurile unde se poate comanda online pe numele tatalui spre exemplu , comanzi ce ai nevoie si te trezesti cu ele la usa!

.JuNioR.

Mesaj de .JuNioR. »

M-am gandit si eu la treaba asta si poate o s-o si fac.Dar pe mine ma deranjeaza altceva:in cat timp ajung&cat costa transportul!

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

.JuNioR. scrie:M-am gandit si eu la treaba asta si poate o s-o si fac.Dar pe mine ma deranjeaza altceva:in cat timp ajung&cat costa transportul!
depinde de unde comanzi.
Uite eu in general comand de la Profishing.ro si daca fac comanda astazi de dimineata sau pana in jurul pranzului in general le am a doua zi la usa ei fiind in Targoviste iar eu in Buc.
Concluzia ar fi ca nu dureaza fff mult iar sugestia mea ar fi sa comanzi odata tot ce iti trebuie si atunci nu ti se va mai parea asa mare costul transportului si in general chiar nu e, citeste ce scrie pe fiecare site si o sa te lamuresti.

.JuNioR.

Mesaj de .JuNioR. »

Ok,thx... :wink:

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

sunt sigur ca produsele senzor planet le gasesti si la vecinii unguri. eu am vazut la bulgari si le laudau toti. :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”