citeste aici specificatiile si compara cu una furajera

http://www.4carp.ro/produs/ingrediente- ... a-premium/
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Pai si salamul e plin de minerale si vitamine, se stie... de la soia era...DumiD scrie:Am citi eu specificatiile, si, fara suparare, era sa vomit. Auzi, contine un impresionant complex de aminoacizi, minerale si vitamine...Ce urmeaza, suplimente alimentare, si eventual boiliesuri eco, no? Chiar pune botul careva la aberatiile astea cu minerale si vitamine?
Roagă-l pe esoxclub, să mai bage d-atea. Ne râdem şi noi, ne simptem bine...Faina de soia pentru fabricat boilies = cea mai buna gluma a zilei...
Ai uitat Iulica cand pescuiai la feli de salam la Pleasa?!petre iulian scrie:osc1or scrie:
Este faina de soia furajera...
----------
da ... daia sa pui tu
in salam tot daia se pune ?
Am incercat si eu cateva mixuri cu malai si niciodata nu am reusit sa il rulez calumea.mihasca_doru scrie:Am reusit intr un final sa rulez 1 kg din acest mix, dupa mici modificari..greu, foarte greu...am rulat 1 kg de solubile...mix-ul dupa ce am adaugat laptele de porumb, apa si partea lichida a devenit foarte nisipos, extraordinar de nisipos. Am salvat acel mix punand inca putin lapte de porumb cu apa si vreo 200 de g de faina de grau. Nu pot sa-mi dau seama ce a putut face mixul asa nisipos si sa nu se lege deloc...oare punand faina alba am sricat ceva? O sa mi pun odata mix ul aici poate isi da civa seama de ce nu s a legat calumea:
200 g soia
150 g gris
100 g faina alune tigrate
150 g faina de malai
250 g faina de peste lt 94
100 g vitamelo
50 g seminte de pasarele
Salut, încearcă dozajele astea și inlocuieste malaiul cu un pesmet fin.mihasca_doru scrie:Am reusit intr un final sa rulez 1 kg din acest mix, dupa mici modificari..greu, foarte greu...am rulat 1 kg de solubile...mix-ul dupa ce am adaugat laptele de porumb, apa si partea lichida a devenit foarte nisipos, extraordinar de nisipos. Am salvat acel mix punand inca putin lapte de porumb cu apa si vreo 200 de g de faina de grau. Nu pot sa-mi dau seama ce a putut face mixul asa nisipos si sa nu se lege deloc...oare punand faina alba am sricat ceva? O sa mi pun odata mix ul aici poate isi da civa seama de ce nu s a legat calumea:
200 g soia
150 g gris
100 g faina alune tigrate
150 g faina de malai
250 g faina de peste lt 94
100 g vitamelo
50 g seminte de pasarele