reteta bolies Mainline Activ 8

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
catalinfish
Puncte: 0

reteta bolies Mainline Activ 8

Mesaj de catalinfish »

Buna tuturor,
M-ar interesa si pe mine care este reteta pentru prepararea boiliesurilor de la Mainline Activ 8 precum si locul de unde se poate achizitiona acest mix.As vea sa imi prepar singur aceste bile si vreau sa stiu ce ingrediente pentru partea lichida mai sunt necesare.
Va multumesc

tai_pan28

Re: reteta bolies Mainline Activ 8

Mesaj de tai_pan28 »

In general mix-urile se pot achizitiona si cu partea lichida care vine in flacoane ce poarta denumirea de activator.
Adrian
Friends Carp Team

pusok cosmin alin

Mesaj de pusok cosmin alin »

le poti cumpara de pe crapmania.ro cu tot cu activator,reteta e simpla :15ml activator la 500gr mix,bilele ti le recomand la peste mare ,trebuie sa ai multa rabdare,intra mai greu pesti pe ele dar cand intra o sa faci genocid. :wink:

popescugeorge

Mesaj de popescugeorge »

Pusok, ce mag e ala crapmania.ro? Am folosit si eu Active-8, dar nu m-au impresionat. Am prins somn la Tancabesti si parca nici crapul nu era chiar innebunit dupa ele. Am pescuit in paralel cu Nutrabaits BFM Salmon Caviar BP din punga si am facut..genocid :))

pusok cosmin alin

Mesaj de pusok cosmin alin »

nu stiu prietene,eu pe unde am pescuit cu ele si-au facut treaba,si despre magazin eu am scris corect doar ca saitu(programu) mi-a schimbat numele in crapmania,probabil sant magazine care nu au reclama aici

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

popescugeorge scrie:Pusok, ce mag e ala crapmania.ro? Am folosit si eu Active-8, dar nu m-au impresionat. Am prins somn la Tancabesti si parca nici crapul nu era chiar innebunit dupa ele. Am pescuit in paralel cu Nutrabaits BFM Salmon Caviar BP din punga si am facut..genocid :))
e ala de la Craiova..... :wink:
slowly we rot- by Obituary

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”