TEST SOLUBILE PENTRU CARLIG - SENZOR, CARPING, MAGIC BAIT

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
nit_matias
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: TEST SOLUBILE PENTRU CARLIG - SENZOR, CARPING, MAGIC BAI

Mesaj de nit_matias »

eu unu am citit articolul si a fost cat de cat interesant si in acelasi timp ma bucur ca nu am terminat revista in 30 de min de cand am luat-o si a fost mai stufoasa ( ma refer la partea de crap ) era totusi frumos ca testul sa fie facut pe o alta balta cum ar fi Magura 9 pentru ca pe MV2 se stie ca legea o face Carping cu tonele de nada aruncata in apa
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

banauTM

Mesaj de banauTM »

ciudat eu la moara prind cel mai bien cu 1016 solubile de 24 mm se dizolva mai lent si selecteaza pestele mare ! si nu este doar parerea mea dar oricum se mai prinde si la carping, asta daca are cineva pe balta.

Catalin Bujita

Mesaj de Catalin Bujita »

crapistulbacauan scrie:Pai voi chiar credeti ca ei vand nada cu care pescuiesc ei ? :D Diferenta enorma intre ce rula Felix Cristi la Iasi si cu ce pescuiau Tomulescu si Rudeanu la Bucuresti, la cupe private. Nu va obositi cu dezmintiri, va inteleg asta e comertul.
Poate pentru ca erau rulate la Deva :wink: !?!

tibi nicolae

Mesaj de tibi nicolae »

Si cele rulate prin Bucuresti sunt cu ceva probleme, mult diferit mixul si aroma ! (probabil ca rulatorul mai le lungeste ca doar este Romania).
Tiberiu Daniel Nicolae

_pentru natura si frumos_

Catalin Bujita

tibi nicolae scrie:Si cele rulate prin Bucuresti sunt cu ceva probleme, mult diferit mixul si aroma ! (probabil ca rulatorul mai le lungeste ca doar este Romania).
Da-mi te rog voie sa ma indoiesc de paranteza ta, diferentele (daca exista) pot aparea din diverse cauze din timpul fabricatiei (ex: ouale au dimensiuni diferite, umiditatea, temperatura si timpul de uscare .....), transportului, depozitarii (ex. expunerea la temperaturi joase in cazul bilelor de anul trecut sau fabricate in iarna - vezi tu ca nu toate magazinele au stocuri proaspete, expunerea la soare, .....). Eu sunt unul dintre cei care ruleaza pentru Carping si stiu ca, cu boilesuri facute de mine, din loturi care au ajuns pe rafturile magazinelor s-a castigat BEST 5 anul trecut, echipa Carping a castigat Cupa Internationala de la Maconka in urma cu 3 saptamani, la CN-ul de saptamana trecuta au fost folosite de mai multe echipe, samd.

tibi nicolae

Mesaj de tibi nicolae »

Daca esti rulator atunci cum poate fi pertinenta parerea ta ? :lol: Si da-mi voie sa ma indoiesc ca echipele din concursuri pescuiesc cu nada de raft. Nu conteaza oricum, doar ca este mai bine sa fim corecti. Spor la rulat.
Tiberiu Daniel Nicolae

_pentru natura si frumos_

Catalin Bujita

tibi nicolae scrie:Daca esti rulator atunci cum poate fi pertinenta parerea ta ?
In primul rand multumesc pentru urare, in al doilea rand explica-mi te rog airmatia ta pentru ca nu am inteles-o...

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

tibi nicolae scrie:Daca esti rulator atunci cum poate fi pertinenta parerea ta ? :lol: Si da-mi voie sa ma indoiesc ca echipele din concursuri pescuiesc cu nada de raft. Nu conteaza oricum, doar ca este mai bine sa fim corecti. Spor la rulat.
Unii chiar au recunoscut!
Oricum ce se gaseste pe raft, parerea mea ca nu se compara cu ce se compara cu ce folosesc ei, plus ca produsele facute in RO sunt mai scumpe decat Nutra, Dynamite, Solar, CC More , hai sa fim seriosi!!!!!!!!

Catalin Bujita

Dragi colegi de forum, nu comentez ce au recunoscut altii, eu stiu ce fac eu in atelierul meu care de altfel este deschis pentru pescari, puteti eventual sa vorbiti si cu colegii mei din Free Carp Deva

Carping Club

Mesaj de Carping Club »

@Zfcristian
1.cine si ce a recunoscut?..fii mai explicit ca se interpreteaza.
2.De unde stii ca e diferenta in ceea ce se gaseste in magazin si cu ce pescuiesc echipele carping???

Te rog sa argumentezi pentru ca este o jignire gratuita ( sau nu!?!) adusa produselor noastre. In caz contrar niste scuze nu ar face rau.
Dupa cum spunea si Gabi Tomulescu, pacat ca boiliesurile noastre nu vin cu instructiuni de folosire pentru toti pescarii. Referitor la pret, vezi ca nu suntem cei mai scumpi de pe piata, in schimb suntem printre cei mai buni. Pretul este unul foarte justificat avand in vedere ingredientele folosite.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”