
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Aroma de creveti fermentati si cu ulei esential de piper negru merge garantat vara.Hypo scrie:Uleiul esential de piper negru este un suport de aroma, si din ce stiu eu se poate folosi in 2 feluri: ca atare, in special pe ape mai calde, vara , cand trebuie sa reducem procentul de aroma....... si 2.....impreuna cu o aroma mai rapida ( pe baza de alcool etilic ).
As vrea sa stiu care considerati ca sunt combinatiile de ulei de piper negru si aroma , ce v-au adus cele mai mari satisfactii?
Cu ce aroma (baza) ati asociat uleiul de Piper Negru si in ce perioada a anului?
Multumesc, si Un an nou...cat mai bun.
cornelserbu scrie:pai daca mateianu iti spune textual: Uleiul de piper negru este bun cam in toate combinatiile, ideea este sa nu sari calul.... nu prea inteleg ce raspunsuri ai mai vrea??? (dozajul este dat pe recipient)
@ vladut, vezi ca ai gresit un cuvant...replica din film era s-a facut mult peste (belachan)