valabilitate solubile cu oua

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

marin laurentiu
Puncte: 0

Mesaj de marin laurentiu »

le poti si fierbe george daca folosesti si ou...
cam 1 minut la aburi :wink:
dar eu zic sa nu te complici cu ou in solubile...gandeste-te ca trebuie sa le usuci cel putin 3-4 zile in conditii ideale ,iar daca n-ai conditii poti sa le strici...
eu zic sa te rezumi la concentratia de lapte de porumb...
oricum nu-mi dau seama ptr ce vrei o perioada asa mare de solubilitate...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

mda cred ca o sa ma rezum la amestecul lapte si apa .multumesc pt raspunsuri

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Conteaza calitatea mixului in procesul de uscare-pastrare a boilesurilor ?
Am citi aici ca le uscati si pe cele cu ou si dupa aceea se pastreza mult timp.
Ale mele mucegaiesc dupa cateva zile ! Unde gresesc ?

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

gheorghe boldici scrie: Unde gresesc ?
Pune-le intr-un loc uscat dar mai ales ventilat/aerisit. Cel mai simplu mod e sa folosesti un sac de crap pe care il atarni intr-o zona a casei unde nu-ti da nevasta cu el in cap. In primele zile, cand sunt inca proaspete, le mai amesteci de cateva ori pe zi. Dupa cateva luni de zile de uscare sunt foarte greu de hidratat, respectiv lichidul intra numai in straturile superficiale ale boiliesului.
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

pletl istvan

Mesaj de pletl istvan »

buna tuturor.
am cumparat recent 2 kg de boiles sbs eurostar readymade soluble cu aroma Squid&Octopus marimea 18 mm culoarea rosie.singura problema cu ele a fost ca am pus in acvariu si nici dupa 24 de ore nu sau descompus,doar sau inmuiat si si au pastrat forma.am vorbit cu echipa de test al sbs-ului din ungaria iar ei mi au spus ca aceste boilesuri solubile se fabrica doar in marimea 20 mm si cel cu aroma de S&O e maro nu este rosie.iar dezlipind eticheta de pe ambalaj din hartie(pe care scria soluble) era bifat patratul la dreptul caruia scria "black kaviar &cranberry".
este o nelamurire nimic altceva.astept raspunsuri de la cei care pot sa imi dea informatii.
multumesc anticipat

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

am observat si eu ca nu se dizolva dar am crezut ca am prins eu o punga mai problematica.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@istvan

Boilesurile solubile facute de SBS au ca nas pe Andrei Vladeanu, cel care i-a dat sugestia lui Des Taylor, patronul SBS. Asa ca nu stiu ce se vinde in Ungaria, nici ce culoare au boilesurile de acolo, nici cat sunt de solubile, nici problemele cu eticheta......
asa ca, daca vrei sa pui o intrebare despre produsele Sbs, poti te rog sa reformulezi intrebarea si sa ne-o adresezi noua direct, in calitate de distribuitori SBS in Romania.

@george

Nu poti sa zici ca nu se dizolva, se dizolva mai greu, in timp mai indelungat. In functie de temperatura si adancimea apei uneori chiar foarte indelungat ! :D Dar nu ai cum sa faci un boiles solubil perfect la un cost de productie asa mic, daca vrei calitate maxima exista o singura solutie : BOILES SENZOR ! Poti char si comanda timpul de dizolvare, intre 30 de minute si 3 ore ! Dar costa.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

corect :D

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

George-Alexandru scrie:corect :D
m-as risca si eu sa incerc bilele voastre faimoase :D :D macar daca ma "spurc " pe bile macar sa incerc cu unele bune ca sa-mi dea incredere... :D :D pana ne apucam sa facem noi .... :? . :cry:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ istvan

sbs poate colora bilele dupa cum crede de cuvinta, iar alea de 18 mm de care spui, nu miros decat a SQUID & OCTOPUS, ce scrie sub eticheta conteaza mai putin...boilies-urile nu se comporta pe substrat ca-n acvariu, iar acolo mai sunt atinse de diverse "vietuitoare" :lol: care fac sa cada stratul acela care spui ca s-a inmuiat. oricum, solubilitatea acestor ready-made-uri nu se compara cu cea a bilelor facute cu lapte de porumb si apa...cred totusi ca cel mai important lucru este ca prind peste nu ca au o culoare diferita de a celor distribuite in Ungaria.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”