Pescuit la feeder cu Stefan Stoica Pescar Hoinar

Despre cum prindem crapi simplu si rapid folosind tehnica feeder
Crapmania.ro
Pescar de competitie
Mesaje: 252
Membru din: Lun Oct 11, 2010 9:35

Pescuit la feeder cu Stefan Stoica Pescar Hoinar

Mesaj de Crapmania.ro »

Suntem in perioada Sarbatorilor de iarna si nu pot sa nu-mi amintesc cele mai frumoase si dureroase, in acelasi timp, momente ale pescuitului meu din anul ce cu pasi repezi se pregateste sa ne paraseasca. Cu mare bucurie-n suflet, pescuiesc toate speciile pasnice cu ajutorul feederului.

De la balta la rau, de la babusca la mreana, toti pestii au momentele lor de glorie in care iti ridica tensiunea arteriala, dupa nenumarate rateuri ori rupturi sau dimpotriva, picura ceva lacrimi de bucurie, intr-un colt de obraz, batut de soare, lacrimi imortalizate intr-o superba fotografie, dupa un drill plin de adrenalina si suspans.

Pentru mine primavara incepe cu o partida de pescuit la method feeder pe un lac bine populat asemeni celui din Parcul Tineretului, aflat in centrul capitalei. Un loc cu ciortani superbi, intre 2 si 5kg, plini de zvac si de culoare. Lacul are o densitate buna de crap si cteno mare, pesti ce i-am vazut ducandu-si veacul pe sub terasele Cafenelei Actorilor, pesti cu care insa nu m-am intalnit inca in drill. Aici, batul meu preferat este Browning Argon de 3.9 metri cu o putere de aruncare de pana in 90 grame, ce ma ajuta sa arunc foarte precis la 80-90 m.

Citeste continuarea aici -> https://www.crapmania.ro/articole/tehni ... 2019-56371

senzor planet

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Feeder”