Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Conform reguli aveai voie sa opresti 2 buc indiferent de greutate de persoana pe zi .Vladut Mateianu scrie:Arsinel, aveai voie sa retii tot ce prindeai conform regulilor incintei ? Da sau ba ?
arsinel scrie:
Invidios nu am cum sa fiu pentru ca partida asa am avut si eu acum 2 ierni, numai ca noi eram 3 persoane si am retinut cate doua bucati de fiecare si inca 4 sau 5 pt propietarul incintei, dar nimic mai mic de 1,4-1,5kg.
Daca chiar vrei sa pozezi in pescar de pescar, trebuie sa eliberezi pestii acolo unde ai voie sa-i reti, nu unde nu ai voie, deci esti obligat sa o faci !arsinel scrie: Conform reguli aveai voie sa opresti 2 buc indiferent de greutate de persoana pe zi .
Vladut,astept pentru 2014 asa cum ne-am "inteles" cateva articole cu eliberare de capturi (cu probe!) ale echipei Senzor in DeltaVladut Mateianu scrie: Daca chiar vrei sa pozezi in pescar de pescar, trebuie sa eliberezi pestii acolo unde ai voie sa-i reti, nu unde nu ai voie, deci esti obligat sa o faci !
Te-ai zburlit aiurea ma gandeam ca daca promovezi tu asta , un formator de opinie, poate vei fi un exemplu pentru "traistarii de competitie" ...dar se pare ca nu am cu cine!Vladut Mateianu scrie:Eugene, cand eliberam eu crapi in Delta nu cred ca stiai ce-i ala nod fara nod, cand faceam emisiuni Infopescar pe la Crisan ( cu eliberari, strans gunoaie, etc) probabil ca aflasei de boilies, iar in ultimii ani (de cand toti cred ca este trendy sa fi checiendrilist) am mai multi pesti eliberati (in ape publice) decat ai prins tu !
Asa ca nu stiu din ce postura iti permiti tu sa ma tragi pe mine la raspundere !